god natt ;)

Men ska bara fixa några tidsinställda till er först.
Ska fösöka sova "tidigt" ikväll fast jag har en känsla av att det inte kommer lyckas eftersom jag sov till 13....

För imorgon ska jag gå up tidigt 6.30 - 7.00 för jag ska följa med Pocahontas ägare Mari till Delsbo med sin andra häst (Lisa) för att köra folk eftersom det är "Delsbo stämman".

Men ni måste jag sluta om jag ska hinna med nå tidsinställda...

/Jossan

Kollar på ponnyn

Hallå! Nu sitter jag på staketet vid utebanan och kollar på Jagge som går dressyr med Hannah på ryggen. Hannah fick rida han idag för att jag inte var riktigt i ridform och Hannahs häst är skadad så då vill hon väl gärna rida lite ändå. Det är ju bra för Jagge också med någon som verkligen vet hur man ska göra.

/Stina

Chao...

Orkade inte skriva igår när jag kom hem för det blev så sent. ..

Men dagen började med att jag åkte till stallet och hjälpte till på ridlägret med Stina bara, för Molly va påväg hem från Danmark så hon kunde inte va med.
Eftersom det va avslutning på lägret så började vi med att göra hästarna fina dv.s knoppar och så. Sen var det dressyr programsridning och då stog jag på framridningen mest helatiden så vet inte så mycket hur det såg ut inne på banan. Men jag hörde att det gick bra för alla. Sen släppte vi ut hästarna och ut lunch. Sen var bara och borsta och knoppa och allt en gång till...
Men hästarna blev iafl riktigt fina! Alla fick knoppar utom Pompe och Storm, Pompe för att han är fjording och har stubbman och Storm för att han har för lång och tjock man...
Sen var det dax för hoppning och då stog jag inne på banan och fotade så jag har massor av bilder som kanske kommer upp i separata inlägg.

Sen har ridskole ponnyn "Prisse" som varit utlånad på foder i ett år, komit "hem" till klubben igen :)

Tänkte ladda in massa fina bilder från igår i det här inläggen med blogg.se vägrar sammarbeta, så ni får se dom nån annan gån istl :(

/Jossan



 

Är i stallet


HEJ!

Ingen sovmorgon idag inte.....
Men vet ni vad? Det gör inget för jag ska till stallet!! :D
Första gången på två veckor....
Kommer kke försöka live uppdatera er lite från stallet om blogg.se vill samarbeta och så :)

/Jossan

Ni glömmer väl inte?

Ni som har facebook glömmer väl inte att rösta på min bild i hööks foto tävling?

Ni hittar den här: https://apps.vizibly.se/hooks/sv/like/2780/2a5a5c90c6ba9825e72e74ad1f87648579662982/


/Jossan

Inte riktigt säker

Hade ju tänkt åka hem tidigt i morgon och åka direkt till stallet. Men eftersom det tar så lång tid att åka buss härifrån så måste jag gå upp och åka med bussen som går 7.45 och är framme 08.50, och då kommer jag ändå bli lite sen eftersom det börjar nio på stallet. Eller så åker jag med bussen som går 6.35 (!?) och är framme 7.45 dv.s nästan en hel timme tidigare än det börjar....

Så nu funderar jag på att åka hem redan ikväll, så får mamma skjutsa mej imorgon istället. Så jag sklipper gå upp SÅÅ tidigt... ;)

Aja i vilket fall somhelst är jag inte riktigt säker på hur jag gör, ska gå och prata med pappa nu iafl.

Så vi hörs väl..?
/Jossan

<3


/Jossan

Blandade bilder - sommaren 2012

 
/Stina<3

God morgon!

Nu drar jag till stallet och träffar Stina och vi får väl se vad vi hittar på...    Eller inte :( ...?

Inget speciellt planerat idag heller...
Det är SÅÅ skönt med sommarlov!!! Men jag har dock inte sådär jätte mycket att skriva om eftersom jag inte har varit i stallet på snart två veckor. Det måste va det längsta jag har varit därifrån på hela året....
Har börjat längta tills i morgon då jag ÄNTLIGEN får åka dit igen, För er som missat det så ska jag Stina och Molly hjälpa till på ridlägret som ska ha avslutning eftersom vi är med i US.

Men som sagt kan jag inte tänka mej att det händer så mycket på stallet endå utöver ridlägren just nu. Eftersom det bara är fyra privat hästar som står kvar över sommaren och lektions hästarna är i "sommarhagen".
Så kanske har jag inte missat så mycket endå...? Men serriöst..? TVÅ VECKOR är för lång tid iallafall!


Jag och lillasyster på min skolavslutning (vi går inte på samma skola)

/Jossan

Julia

Hallu! Nu snart kommer Julia och då ska vi väl hitta  på nått kul och senare på dagen ska jag till stallet och skritta ute i skogen på min älskade Jaguar. Har inget att skriva om men ni får iaf en bild.
 
PUSS PÅ ER <3
/Stina

Visst va hon fin? ;)

Gjorde flätor med blommor i på Ellie till avslutingen på ridlägret. Jag tycker hon passade i det ;)
eller vad tycker ni?
/Jossan

God natt!

Nu ska jag ta och sova, om jag inte ska sova bort hela dagen i morgon....
God natt då, "hörs" mer i morgon ;)
/Jossan

Hoppade

Hej! Idag hoppade jag för Sara, hoppade med graman för att Jagge ska få använda ryggen och fåtillbaka musklerna som han tappade förut för att han hade en sedel som låg fel. Men han var duktig idag och imorgon ska han gå ut på skritttur i skogen. NU ska jag fortsätta med bildfix och lite sånt.
Bjuder ;)
Pussar från Stina <3

Fixar nyaste bilderna

Hallå! Nu har jag nog lyckats fått in de nyaste bilderna (från midsommar m. fl.) eller iaf hittat de i datan, teknisk som bara den vet ni. ;) Aja här får ni lite smakprov iaf.
 
 
Bilderna är dock bara kopierade direkt från fb så dom blir större när jag laddar upp dem i blogg.se.
 
/Stina:)
 

Jaguar är lös på utevolten i maj 2012 - Video


Vilken ponny asså! ;)

/Ljusdalsryttarna
P.s ljudet faila, så slå av det om ni ska titta :P

10 saker ni inte visste om mej!

1. Att jag kanske aldrig hade blivit kompis med Stina om jag inte varit hästintresserad....


2. Att min absolut högsta önskan är att få en egen ponny... Fast det kanske dom flesta vet...


3.  Att jag trots att bloggen heter "Ljusdalsryttarna" inte bor i Ljusdal utan ca: 20 min därifrån....


4. Att cerise rosa och turkos är mina favorit färger...


Björklundas Nelson

5.Att jag hade en egen ponny när jag var liten som hete Nelson och var en Shettis. Han står nu hos mina kusiner som har han tillsammas med travhästarna lite utanför Delsbo. Dom gör det mesta med han dom t.ex kör, rider riddarspel och hoppar lite, en riktig allround ponny med andra ord.

6.  Att jag har varit utomlands så många gånger så jag har tröttnat på det ....

7. Att jag ALDRIG skulle kunna tänka mej att ha hund p.ga olika orsaker. Jag är helt enket en "katt människa" eftersom jag har två katter.


Tussan (Tussen) och Lukas, mina katter.

8. Att jag "stör" mej på väldigt mycket av olika anledningar.....

9. Att jag inte "tålde" Justin Bieber, fram tills för ett litet tag sen när Stina spelade "Boyfreind" för mej. Nu kan jag iallafall lyssna på vissa av hans låtar (spec Boyfriend och nya Beauty and a beat)

10. Att jag vill flytta till skåne när jag blir stor, men jag vet knappt varför....

/Jossan


Gav upp

äää nu ger jag upp, försöker fixa men det står bara "fel på rad 40" i kodmallen. Så nu blir det att skriva på ett åsiktsinlägg som jag började på igår. Fixa massa hiss och diss m.m, för visst har ni väl tröttnat på sånhör tråkig uppdatering nu? Visst vill ni väl se massa bilder och sånt? Ska försöka blogga massor, för jag fick plötsligt massor med motivation :D
/Jossan

Fixar med bloggen lite

Just nu är jag i mitt rum och läser lite bloggar och lyssnar på lite musik. Hittade ett inlägg på Designa Din Blogg, om hur man gör så att inläggen visas i fler olika kategorier. Tänkte testa och lägga in det, önska mej lycka till!

/Jossan

God morron :P

Vaknade för ett tag sen, så sitter jag på sängen och kollar lite i mobilen. Då kom jag på att jag kunde blogga ett litet inlägg.
Idag ska jag typ duscha och städa rummet.... :(
Aja vi hörs väl då?
/Jossan

Två dagars dressyrträning

Halloj! Igår red jag dressyr inne i ridhuset, jaguar skötte sig rätt bra och blev väldigt fin på slutet. Idag red jag dressyr igen men den här gången på utevolten, han var fin även idag, han blev jättefin på slutet. Imorgon vet jag inte vart jag ska rida, jag kke skulle hoppa för Sara någon dag.

/Stina

Dumma blogg.se!

Blogg.se krånglar för mej, jag skrev ett inlägg tidigare, å sen när jag skulle trycka publicera så försvann allt :(

IKväll åkte vi iafl til go kart banan med lillasyrrans bästa kompis m.fam.
Jag åkte inte jag bara stog och kollade, det blev inte att vi var där nå länge eftersom det var ganska halt på banan, plus att det var JÄTTE mycket knott :(

Igår så gjorde jag inte så mycket heller, det är därför jag nästan inte har nått att skriva om :(
Men var på fotboll i Delsbo på kvällen iafl, det var Sundsvall VS Gävle.  
Ja roligare kunde man ju ha det, höll på att tråkas ihjäl. Så satt med mobilen typ hela tiden, tills batteriet nästan tog slut.  Men följde bara med för att göra nått eftersom jag hade varit hemma hela dagen utan att göra så mycket...

Undrar ni så ska jag kolla på The Big Bang Theory nu.

Aja nu måste jag sluta innan blogg.se laggar sönder igen...

/Jossan

Red ut

Hallå! Idag red jag ut med Natalie på elljusspåret, vi red i drygt en timme, det var så fint väder. Imorgon ska jag rida dressyr, när vet jag dock inte, beror på var ridlägret tänker vara någonstans. Aja just nu ligger jag här och chattar lite med Jossan och lite sånt chill. Kom förresten ihåg att skriva utmaningar till oss, skriv en och två och tre och hur många som helst.
/Stina:)

Tack Asslatjejerna!

Ville bara tacka www.Asslatjejerna.se för att dom länkade oss ;)

/Ljusdalsryttarna

"Hade inte tid"

Tja bästaste bloggläsare. Igår kväll var vi i lillasyrrans kompis sommarstuga, vi hade ju tänkt och åka båt dit. Men eftersom det inte va såbra väder och sådär så åkte vi bil istället. Jag hade modemet med mej men det var ingen täckning där, inte ens mobiltäcking :O
Jag, Maja och hennes kompis badade badtunna där iafl sen åt vi lite grillat och så. Åkte hem ganska sent, men han med ett snabb stopp på mc donalds påvägen hem, jag köpte en glass <3
haha, kan ju säga att det kändes lite konstigt att åka till MC donalds typ 22 på kvällen....
Har inte så mycket att skriva om när jag är hos pappa eftersom jag inte åker till stallet eller nått. Jag har iafl varit här sen i torsdags efter ridlägret.
På fredag ska jag äntligen till stallet igen! Första gången på typ 2 veckor, saknar det kan jag ju säga...
Men på fredag ska jag, Molly, och Stina hjälpa till på ridlägret eftersom vi är med i US. Vet inte så mycket vad vi ska göra än, men kan väl tänka mej att dom ska ha nån avslutning på lägret som vi ska hjälpa till med på nått sätt eller så ;)

Det händer ju annars inte så mycket i stallet just nu eftersom det är sommarupphåll på lektionerna och det är bara 4 privat ryttare som står kvar över sommaren.
Men jag tror eventuellt att jag ska hyra häst en vecka, typ Eddie eller Cartoon.

Gjorde ett collage eftersom jag hade så tråkigt nyss, dom två nedre bilderna är ovisade ;)

/Jossan

Några fler bilder från ridägret

Här har ni några få ovisade bilder från ridlägrets avslutning.
 
Visst är hon söt? För er som missat det så är det "Ellie" ponnyn jag hade på lägret.

Det har varit en jätte kul läger vecka! Jag och Lovisa funderar redan på att åka dit igen nästa år, fast på ett övernattningsläger. Hoppas att vi kan göra det, för det skulle nog bli ännu roligare ;)
Eftersom att Delsbo ridskola inte ligger så långt bort, så jag kommer säkert att åka dit nått innan nästa sommar oxå. Antingen om jag bara har vägarna förbi eller om det är nån tävling eller så.

/Jossan

Heja heja

 
Skriv skriv skriv
 
/Ljusdalsryttarna

ska ska ska

Hallå! Jag har inte bloggat från en data på hurlängesomhelst... Men idag ska jag det om det så är död eller levande haha, hoppas ni hade en bra midsommar igår iaf. Jag ska till stallet på eftermiddagen idag, var jag rider återstår att se dock.
Det går ganska sällan bra att mobilblogga så jag slutar nu innan det börjar krångla...

/Stina

Och Glad midsommar!

Fast klockan är över tolv nu men iafl hoppas jag att ni hade/har en bra midsommar. Jag har inte haft tid att uppdatera er idag och igår orkade jag bara inte efter ridlägret var slut :(
Kommer sakna ridlägret, Ellie och allting <3

Men nu ska jag läsa ett tag och sen sova, ni får se lite fler bilder från ridlägret imorgon. För då ska vi åka båt och jag ska ta med modemet så jag kan uppdatera er och så ;)

God natt och Glad midsommar då allihopa!
/Jossan

Stort tack för denna veckan, Jossan & Stina!!

Suuuupertack för att jag fått gästblogga här hos er, det har varit riktigt roligt.
Nu återgår jag till att bara ha en blogg igång, kommer kännas lite annorlunda :o
 
Hoppas att ni har uppskattat mina roliga, annorlunda, konstiga? inlägg,
vill ni ha mer än det så vet ni att det finns HÄÄÄÄR! 
 
Svaren på min lilla frågestund kommer jag (förhoppningsvis) att kunna publicera här, 
annars får det bli på min egen blogg - vi får se helt enkelt.
 
Till slut - STORT TACK för denna veckan, och jag hoppas att jag ser mer av er läsare på min blogg.
Kramar från Skåne, Hanna och Ofelia!

läsarfråga a la thirtyeight!

 
/Hanna

Frågestund med Hanna!

Ställ MASSOR av frågor nu, svarar på frågorna i en videoblogg om det blir över 50 st, så kom igen.
Avslutas på lördag, den 23;e juni! Den som ställer flest frågor får en röst på sin bild i Hööks-tävlingen (om du är med i den)

Badritt - på ridlägret

Idag var det badritt på eftermiddagen, Grupp 2 red hästarna till stranden och badade först. Sen var det grupp 1's tur att bada och sen rida hem hästarna. Jag badade inte efter som det var VÄLDIGT kallt i vattnet :/
Jag hade iafl kameran med till stranden, även om det tyvärr blev väldigt få bilder (4 st).
Här har ni dom två som blev bäst,  jag är riktigt nöjd med dom :D


/Jossan

awesome horseposts beeing awesome!

Dessa är ju så klockrena - måste publicera några stycken, vill ni se fler? horseposts.tumblr.com
  
Passar någon av dom in på er, eller är det bara strunt? //H
 
 
 
 
 

Stoor hiss åt mina älskade... ridskor?

Ridskor är det ju inte riktigt, men mina används som det - världens skönaste på sommaren!
Det enda negativa när man rider med dom är att dom har en tendens att trilla av mitt i alltihopa - och piggarna på fotplattorna i mina stigbyglar vill man INTE trampa på barfota ;)
 
(Funkar dock inte på träning/tävling, ridskolor eller unghästar!) Det bästa är att dom är så svala och lätta, samt att det går snabbt att spola av dem när de blir alldeles för leriga - kan inte bli bättre?!
 Jag ÄLSKAR att göra det - vid lite mer oseriös ridning såattsäga.
 
En liten nackdel med dessa awesome skorna (som Hööks förövrigt borde ta in i sitt sortiment) är att om man går i mataffärer med turkosa skor, rosa strumpor, vit pike och svarta byxor, för att man inte hade ombyte med sig efter stallet kan man bli en aning snead - men annars WALK/RIDE ON! HISSSS! (myyy blogg) 

Finns det någon därute..

..Som säljer ett par soft up stigbyglar till ett rimligt pris? Det enda kravet är att grundfärgen ska vara svart, alla färger är intressanta förutom svart/brun. Säljer du, eller vet någon som gör hör av er till [email protected], märk mejlet "soft up". Tack på förhand!!
(faaast dom brun/vanilj är så snygga så dom, bara dom med brunt är ok ;)) //Hanna

Ellie <3 på ridlägret

Nu har det gått två dagar av ridlägret. I går hade jag den största hästen på lägret Casper. Har ingen blid på han, får se om jag kan fota en imorgon eller på torsdag...
Men som ni kanske vet  (minns inte om jag har skrivit om det innan) så rider jag inte stor hästar "hemma", så det kändes inte så bra på Casper. Så idag fick jag byta häst till lilla Ellie som är ca: 115 cm i mankhöjd och ganska pigg. Men det gör inte så mycket för hon är SÅ söt ;)

Två bilder på fina Ellie <3
 
 
Lägret så här långt:

Måndag
Det började med att vi kom dit och lastade ur Wille och ställde in han i en box. Sen träffades alla som skulla va med på lägret på stallplanen så gick vi upp till "hustet" och fikade och blev tildelade hästar. Så gick vi ner i stallet och bekantade oss med hästarna, ryktade och gav hästana lunch. Efter att vi var klara med det så gick vi upp till "huset" igen och åt lunch.
Så var det äntligen dax för det första ridpasset, jag var lite nervös innan eftersom Casper är så stor. Men jag kände att jag iallafall ville testa han, och det gick faktiskt helt okey, men det kändes inte så bra tyckte jag. Vi tog det lungt och bara lärde känna hästarna.
Sen hade vi teori medan grupp 2 red. Åsså fixa vi väl hästarna och släppte ut dom i hagen sen var första dagen på lägret slut.

Tisdag
Dagen var väl ungefär lika som igår men idag red vi ett pass på förmiddagen oxå.
Grupp 1 rider alltid först medans Grupp 2 har teroi både på förmiddagen och eftermiddagen, sen byter man.
Både jag och Lovisa är i Grupp 1.

Ridpass 1 (på förmiddagen) hade vi bommar som vi skulle rida över typ. Första passet på Ellie <3 Gick ganska bra men Ellie "ruskade" ganska mycket på huvudet om man blev för hård i handen. '''''''
Teori 1 hade vi visitering och så, teorin är oftast kortare än ridlektionerna så när man har haft teorin fördigt går man och kollar på den andra gruppens lektion.

Ridpass 2: Vi skulle varit ute på utbanan och haft hinder där vi hade bommar på förmiddagen. Men det började regna så vi fick flytta in i ridhuset. Det gick bättre med Ellie den här lektionen eftersom jag hade lärt känna henne lite mer och visste hur jag skulle rida lite mer och så.
Teori 2:  Vi fikade popcorn och saft och ritade lite i "huset". Vi gick även igenom Hindertyper och lite om prisrosetterna och sånt. Men annars satt vi mest och snackade ;)

/Jossan



ÄLSKAR BLOGG.SE<3<3

Not..... arrrgh skrev ett långt inlägg - sidan stängdes, och inlägget sparades INTE (även om jag tryckt spara i utkast....) ARG!
Vem är då jag som skriver?
Jo, precis somAnna gissade så heter jag Hanna och bloggar HÄR!
Jag är en snaaaaart 16årig Helsingborgsbo, som precis slutat nionde klass, och tar snart steget upp till gymnasiet, vilket vet jag inte riktigt än - men det får vi snart veta!

På fritiden så bloggar jag, rider & hänger i stallet samt gör lite vad jag känner för - en vanlig människa typ. Jag äääälskar att lyssna på Lady Gagas musik (vilket Jossan har hört x antal gånger, hehe...)

Jag har även en egen ponny, det 8-åriga new foreststoet Ofelia VI (e. Sörbys O'boy ue. Fredriksbergs Chopin) som är en envis liten hopponny i sina bästa år - hon har bara tävlat 3 pay n jumps - men mer ska det bli - och innan min ponnytid är slut SKA vi ha hoppat LA - det har jag bestämt.

Äsch, vill ni veta mer om mig
(klart ni vill?) så kolla in min blogg HÄÄÄÄÄR.

Bara så ni vet

Halloj! Idag har jag inte gjort så mycket, åkte till Jagge på kvällen och borstade ute, sen matade vi hästarna och låste stallet. Imorgon har jag inte så mycket tid att blogga för jag ska fixa lite grejor och sen ska jag hoppa halv sex. Men ska iaf försöka mobilblogga lite.
/Stina

Fail film - Stina och Snövit



Har är filmen från igår ;)
 /Jossan

Precis vad jag behövde

Haft en helt underbar dag på ridskolan. Först var det loppis, fiskdam och ponnyridning där 12-15 som jag hjälpte till med eftersom jag är med i US. Sen vid 15 kom Lovisa m.fam dit med tre av sina hästar.  Eftersom jag och Lovisa ska på ridläger i Delsbo i morgon så skulle Lovisa testa Snövits sadel på Wille och då fick vi rida barbacka på Snövit. Haha såklart skulle vi träna lite "upphopp"  i farten och sådär, det var riktigt kul iallafall...

Ni får en film på Stina och Snövit imorgon, videofyme segar så ... :(

HAHAH *bjuder*..... Men vi var ju tvungna att testa att rida två, och det gick faktiskt helt okey.....

Även fast sist dom red två på Snövit blev hon som en katapult och sparkade jätte mycket bakut...

Fast det sa dom inte förns vi redan satt på så då var det bara att fortsätta försöka.

Imorgon ska jag som jag skrev på ridläger med Lovisa så jag kommer nog inte att upptatera er nått, men vi får hoppas att Stina och H***a sköter det åt er istället.

/Jossan


Rösta på oss?

Nu har jag anmält mej med den här fina bilden på Stina och Jaguar. Det skulle betyda mycket om just DU röstade på oss ;)

Direktlänk till tävlingen: https://apps.vizibly.se/hooks/sv/like/2780/2a5a5c90c6ba9825e72e74ad1f87648579662982/

/Jossan

 


busigt värre...

Från och med imorgon, så kommer jag att gästblogga här ... Men VEM är jag? ;)
Om någon skulle lyckas gissa rätt så lovar jag er en länk... lycka till!

sneakpeak....

Utveckling??

Hej! Undrar bara om ni läsare tycker att jag och Jagge har utvecklats på ett år??



/Stina

Kommentera på nu!


/Ljusdalsryttarna<3

Drar på lite cruising...

Hört många som ska dit, så nu drar man ner på cruisingen på Ljusdal. Hoppas man träffar nån komips där och så....
Men ska inte va där nå länge så vi hörs mer när jag är påväg hem/ eller hemma. Tar med kameran iafl utifall jag får lust att ta lite bilder ;)
Den enda bilden som blev "bra/ok" förra året var på en polisbil!?
:P
Men ja, hörs mer senare då :D
/Jossan

Dax för våra utmaningar

Vi har pratat ihop oss och, nu kör vi oxå på "utmaningar"!

Det går till så att ni får skicka in utmaningar som ni tycker vi ska genomföra med eller utan häst.

Sen filmar vi när vi gör utmaningarna och laddar upp här på bloggen.
Vi väljer naturligtvis ut vilka utmaningar som är möljiga för oss att genomföra.

Dom som skickat in utmaningarna vi väljer ut, får en länk som tack vid publiceringen av filmen.

 

Men kom igen och skicka in massor med förslag nu!

 

/Ljusdalsryttarna


Gör mig hel...

Hallå! Bloggar en snabbis på Julias data nu då. Idag red jag dressyr på bästa Jaguaren, han var duktig större delen av passet.
Imorgon är det loppis i ridhuset så då är jag väl där.




/Stina<3

Fixar stallet

Hej! Nu är jag i stallet, vi har precis fodrat färdigt hästarna och väntar på att de ska äta upp.
Sen kommer nog Jossan och lite annat folk för nu är det bara jag och mamma.

/Stina

Red superfin ponny

Halloj! Idag red jag ut på bästa Jagge, han var piggelin och jättefin.
Det är då det är så galet roligt att rida, fast det är det ju ändå såklart;)
Imorgon har vi stalljour så ska upp typ tidigt, nu ska jag kolla om det är nått bra på tv?!

/Stina<3

Han inte :(

Pga att änåljag sov ganska länge imorse och att vi åkte till hudik vid 13 så har jag inte hunnit blogga något idag.

Men vet ni vad? Det här är det första inlägget jag skriver på mobilen sen det blev nya blogg.se...
Fast det  är inte från appen så man kan inte ha bilder, men det är ju bättre än inget ;)

Nu sitter jag iafl i bilen påväg hem efter att ha gått i lite affärer och så. Det blev inte så mycket shopping, bara nån hörlurs grej och nått mer. Ni får se bilder när jag är hemma ;)
/Jossan

god natt

Kollar lite Criminal Minds nú och sen ska jag sova. Imorgon bär det av till hudik för ev lite shopping och sen på kvällen ska jag hyra film eftersom jag ska va hemma själv. Så då blir det nog en del blogging imorgon ;)

Kvällen har spenderats hos en kompis ifall ni undrar. Vi har väl fikat och kollat lite iphone skal på datorn och så.

Hörs mer imorogon!

/Jossan


My day:)

Chena! Är av någon anledning trött så jag tror att jag ska gå och lägga mig strax. Idag longerade mamma Jagge eftersom jag var i Sundsvall, jag köpte rosa ridbyxor, rosa tröja och sporrar och ridhandskar. Jag köpte även lite vanliga kläder:)

Det rosa var galna köp och jag lovar att det kommer bild så snart som möjligt.

Jag var iaf i stallet och borstade ponnyn och så.

Palla mer nu, jag somnar snart;)

/STINA<3

Kke borde?

Ta tag i det här med uppdateringen nu när det äntligen är sommarlov. Eller ja vi har ju haft sommarlov i en vecka nu, men nu börjar jag få blogglusten tillbaka.
Så nu SKA det uppdateras här ;)
/Jossan

miss

Ops upptäckte att bilden försvann från mitt gissa- inlägg
Det är från Hööks iaf:)
Stina

gissa

Tja! Gissa vad jag har köpt?!

Ps. Det är liiite vågat enligt mig ds.

/Stina

Godnatt

Ska kolla Criminal minds och sen sova. I morgon ska jag bara vara hemma och chilla vad jag vet änsålänge. Så vi hörs väl.
Kan även passa på att tillägga att jag är ganska nervös inför ridlägret nästa vecka, men det kommer nog att ordna sej till slut hoppas jag.
Men nu börjar det på tvn så godnatt då
/Jossan.

Bilderna från idag ;)

 


Idag var jag i stallet från typ 12 till 5.
Träffa Stina där, då vart det ju att vi snackade och hade det kul. Bilderna är från idag, Har ni tur kke Stina skriver själv om hur det gick och så.
/Jossan

Drar till stallet igen

Ska ta och åka till stallet idag oxå. Jag åker nog dit lite tidigare idag, vid 11-12. Får se om jag kke träffar Stina där eller så.
Föresten, nästa vecka när jag ska på ridläger i Delsbo, då ska Hanna (http://thirtyeight.blogg.se/) gästblogga här. Jag och Stina kommer såklart oxå uppdatera lite.
Men jag tyckte vi behövde lite hjälp med uppdateringen,nu när det inte går och mobilblogga och så ;)
/Jossan

Cypern









/Stina<3

Bara chillar livet - där jag hänger min hatt

Hallojsan! Nu chillar jag livet lite sådär, lyssnar på där jag hänger min hatt, kollar lite bloggar, facebook och så :)
Idag ska jag rida dressyr och jag tror att Jossan skulle till stallet. Föresten är det jättekul att bloggen växer, den ligger på plats 135 av hästsportbloggar :)

/Stina<3


Tja

Drar till stallet en snabbis nu, bara för att göra nått av dagen lixom...

Hörs mer sen
/Jossan

Hemma!

Halloj! Nu är jag hemma igen, borta bra men hemma bäst!
Mina planer för dagen är att vara med Julia och åka till stallet :)

Skriver mer senare när jag har nått att skriva ;)

/Stina<3

Hoppträning :)

Hade en liten banhoppnng idag (går klockan är 0.25) på lektionen alltså ;)
Det var faktiskt ganska kul, hindren var ju inte så höga...
Men det är ju inte det som ränkas när man hoppar.
Åå blev lite stolt när jag hade hoppat planket, sa innan lektionen att jag bara skulla hoppa det om jag fick en bild på det :P Och jag har en bild, haha....
Hoppas ni haft en bra dag, men nu säger jag godnatt. För nu ska jag kolla klart på The Big Bang Theory och sen sova. Så hörs mer imorgon ;)
/Jossan

Hanna försvann?

Slutade med att första gången jag skypade med Hanna så blev det ett lite mer än 2 timmar långt samtal, haha...
Men det var ju ganska kul ju, det förstår ni kanske eftersom det blev två timmar men iafl....
Fast sen måsta vi båda sluta. Så då prata vi en stund på FB i stället. Fast sen försvann hon eller nått för hon sluta svara... :P
 
Men iafl nu ska jag lyda hennes råd och "dissa" bloggen tills imorgon, kände bara att jag var tvungen att skriva ett litet kort inlägg först..
 
God natt då, hörs mer imorgon om jag kommer på nått att skriva ;)
/Jossan

Ha


Skypar....

Hej bästaste bloggläsare, vet inte vad jag ska skriva om...
Har ni nått förslag? Annars får ni stå ut med mina tråk inlägg...
Men det är nog för att Stina inte är hemma och så har jag inte varit i stallet på några dagar.

Nu sitter jag och skypar lite med Hanna från http://thirtyeight.blogg.se/ 
Ska väl fortsätta med det och lite sådär. Sen MÅSTE jag ju bara komma på nåttt kul att skriva, eller hur?
/Jossan

Nattis igen!

God natt då igen bloggen, inte så mycket som hänt sen sist jag skrev. Har mest legat inne på mitt rum och läst och Smsat. För lillasyrran tog modemet efter middagen och sa att hon skulle komma tillbaka med det när hon var klar. Kom på nyss att jag nog fick gå upp och hämta det själv? Fastna lite i boken om man kke....
 
Vill SÅÅ gärna åka ner till Falsterbo horse show nu....
 
Fast taggar Delsbo imorgon för träff med en mycket saknad liten shettis vid namn Nelson isl;)
Jag och bästa lillasyster på min examen i torsdags, kommer fler bilder. Kke redan imorgon om ni har tur ;)
 
Kommer bli dåligt med uppdateringen imorgon eftersom mobilbloggningen inte funka längre....
Hoppas på att vakna innan tio, så jag hinner göra några tidsinställda.
Men då måste jag nog sova nu, så god natt då :)

/Jossan
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mina favorit hinder

Som ni vet så gillar jag ju inte att hoppa, men nu tänkte jag lägga up bilder på mina favorit hinder ändå.
Just i det här fallet går jag på utseendet och väljer ett trä hinder och ett plast hinder.
Har inte sett det här hindret så mycket då det är ett av våra nya som vi packade upp förra tisdagen. Men jag tycker det är ett av dom snyggaste plast hindren...
 
 
Foto: Sandra Granlund http://dkrsryttare.blogg.se
 
Har säkert nån egen bild på det här hindret oxå men jag orkar inte leta fram dom, så jag hoppas det var okey med Sandra att jag lånade den här bilden ;)

Som trä hinder gillar jag det här fina hindret i pastellfärger från Delsbo kör och ridsällskap.
 
Har ni nått hinder ni tycker är extra snyggt eller så?

/Jossan
 
 
 
 
 
 

INGENTING

Har inte gjort mycket alls idag, sov länge, läste en stund. Cyklade med Maja till ett kalas hon skulle på hos en komips, sen cycklade jag själv ner på stan och köpte hörlurar. Då jag glömde dom andra hemma, och jag klarar mej ju inte så länge utan musik :P

I morgon hade jag villat åka med till Rengsjö, eftersom laget tävlar och så. Men det blev inte den här gången, så jag får hoppas att det går bra för alla och sådär ;)
Ska till Delsbo i stället och hälsa på "min" shettis Nelson, det var ju för länge sen sist ;)
Kameran hänger, och med såklart hoppas man på lite fina bilder...
Kom föresten på att jag skrev igår att "Stina kommer hem imorgon"
alltså idag, fast det gör hon inte. Det var bara jag som hade fått för mej att det var söndag idag. Sen kommer hon hem på måndag som hon skrev i sitt inlägg tidigare idag.

/Jossan

Hästlista-Stina

Vad heter hästen? Liljegårdens Jaguar
Tycker du att den ska heta något annat? Nepp
Vad kallar du hästen? Jagge, bäbis (undra vrf?;)), Jagularen, Bloggponnyn
Vad kallar andra hästen? Jagge, Jaguar, Jaguaren, Bloggponnyn

Hur gammal är den? 10
Vilket år/månad/dag föddes den? 2002 05 07
Vilken färg har den? Brunskimmel (flugskimmel) 
Har den några tecken? Bläs, vitt bakben eller nått, det syns ju inte sååå väl ;)
Hur hög i mankhöjden? 148,0
Är det ett sto/valack/hingst? Valack
Har du tävlat den i hoppning? Jaa
Vilka klasser/hur högt? LD, LC
Är den tävlad i dressyr?inte vad jag vet, om inte fältävlans drssyr räknas ;)

Vilka klasser? -
Är den tävlad fälttävlan? Ja
Vilka klasser? -
Är den tävlad i trav? inte vad jag vet
Är den tävlad i galopp? inte vad jag vet
Är den tävlad i något annat? inte vad jag vet
Har den tävlat in några pengar? nej gissningsvis inte ;)
Hur mycket? -
Har hästen championatspoäng? vet faktiskt inte
Hur högt har du hoppat med den? 125 cm
Är hästen bra på dressyr? När han slappnar av :)
Hur är den i skritten? framåt, ibland trippig 
Hur är den i traven? när han är avslappnad jättefint steg. :D
Hur är den i galoppen? fin och kul
Kan den skänkelvikningar? Ja!  
Kan den öppna/sluta? yesbox
Kan den galoppombyten? när jag gör rätt, fast oftast ;)
Är hästen pigg? Ja 
Är hästen trög? Absolut inte!
Är hästen stark? sällan :)
Är hästen het? Nja, inte så här stick iväg het :)
Bockar den? Inte ofta iaf :)
Har du bockat med den? inte vad jag vet;)
Stegrar den? när han blir arg. ;) 
Har du stegrat med den? har väl hänt

Sparkar den bakut? ibland, under pälsfällningen ;)

Har du sparkat bakut med den? Tror det
Skenar den ofta med dig/andra?Nää
Har du skenat på den? no
Är den tittig? nja, han är fjantig ibland. ;)
Har du badat tillsammans med den? om regn räknas ;) 
Har ni hoppat tillsammans?Japp
Har ni galopperat på en äng tillsammans? No finns inte mycket ängar, om inte en snötäckt täckt räknas ;)

Hoppar hästen bra? japps, grymt :D

Gillar den att hoppa? yesbox

Har den bra hoppteknik? jaa! 
Hur högt brukar du hoppa med den? runt 100-110 kke ;)
Hur ofta hoppar du den? typ nån gång i veckan :)
Hur är den när den rids ut? taggad och jättekul :)
Tycker den att det är kul? Japp
Blir den piggare eller trögare än på banan när ni rider ut? lite piggare tkr jag :)
Står hästen i box? yes
Går hästen på lösdrift? Nepps
Hur mycket och vad äter hästen?tror han äter 10 kg hö om dagen, mineraler, morötter och lusern :)

Går den i hagen varje dag? Ja
I en stor eller liten hage? mitt emellan
Hur länge går den ute per dag? halv åtta eller halv tio till två typ.
Gillar den att vara ute i hagen? Ja
Har den vindskydd i hagen? Nej

Hur ofta rids hästen? 5-6 dagar i veckan
Är det en svår eller lätt riden häst? lite olika men ganska lätt så länge det är kravlöst men sen är det lite svårare. ;)
Vem äger hästen? Jag ;) 
Är hästen snäll i stallet? Ja alltid ;)
Kan hästen stå lös i stallet? ibland
Måste hästen vara uppbunden? inte så ofta
Är hästen lättlastad? jorå
Är den snäll att klippa? rätt så, han tycker att det är lite läskigt men han gör inget :)
Vad har den för sadel/sadlar? En hopp och en dressyr
Vad har den för benskyd/benlindor just nu? många
Vad har den för bett just nu? ett tredelat och ett tvådelat med parerstänger
Vad har den för täcken just nu? många
Tror du att hästen gillar dig? tror det, så länge han får mat ;) 
Gillar du hästen? självklart
Nämn en sak som är – med hästen: Att han är lite fjantig ;)
Nämn en sak som är + med hästen: att han är miiiin <33
Har ni många minnen tillsammans? jadå
Har du någon gång sagt ”jag älskar dig” till hästen? Ja massor

/Stina


Chill

Halloj! Nu ligger jag i en solstol på aiya napa, det är mer än skönt kan jag säga. Vi åker hem på måndag så jag kommer nog uppdatera er då på kvällen iaf.
Det är lite svårt att testa nya blogg.se på mobilen men nu ska jag fortsätta vila lite:)

/Stina

Nattis!

God natt bästa läsare, nu ska jag lägga mej och läsa ett tag och va lite avis på dom som ska till / är på strömsholm i helgen....
Fast någon gång ska jag oxå dit. Det har JAG bestämmt...
Försöker övertala mamma att vi ska åka till Falsterbo Horse Show oxå, för hur kul skulle inte det va lixom? ;)
Man får ju hoppas att det iallafall skulle vara värt den minst 11 timmar långa bilresan dit......
 
Lånade föresten lite böcker idag när jag var på bibblan oxå:
Hur kär får man bli?
Som om ingenting
Räcker det om jag älskar dej?
Som jag vill vara
Syskonkärlek
 
Det är Katarina Von Bredow som har skrivit alla böckerna jag lånade. Har läst två böcker med henne tidigare, Flyga högt och Expert på att rodna.

Imorgon kommer ju Stina hem från Cypern som ni kanske vet? Tror inte hon kommer blogga förns på måndag dock. Fast jag vet ju inte, det beror nog på när dom kommer hem. Hoppas hon hör av sej på SMS till mej iafl. ;)
Undra om hon blir förvånad nu när blogg.se ser ut som det gör....
Har redan skrivit till henne att vi fick besöksrekord dock :P
 
Jaja, hörs imorgon iaf, fast inte så tidigt, för nu när det är sommarlov passar jag på att ta sovmorgon ;)
 
/Jossan

Det NYA blogg.se

Fick ett mejl från blogg.se tidigare (16.30) om att vi hade blivit utvalda att testa det nya utseendet. Blev överlycklig och sprang och hämta datorn och logga in på blogg.se direkt. Så nu slitter jag och kollar runt bland allt det nya, och man kan ju säga att jag gillar det jag ser ;)

Undrar ni nått om NYA blogg.se kan ni ju bara fråga oss?

/Jossan

P.S tyvärr funkar inte det inte att mobilblogga, så uppdateringen kan tyvärr bli lidande.
Hoppas dom åtgärdar problemet snart...
Men tills dess får jag väl ta och skriva tidsinställda, det funkade ju för alla innan mobilbloggfunktionerna kom ;) D.S

ridlektion

Hej :D
Nu har jag ridit lektion och vi red ut, det gick jätte bra. Vi skulle in på en väg men vi måsta vända för det var traktorer där. Jag fick rida Eddie och han var seg men jag tror han är så. 
Tilde från hallonbacken  ledde mig så tack Tilde. 
Nu ska jag cykla hem till mormor och titta vad dem gör. 
Hejdå ha ett skönt sommarlov
 
//Julia den gästbloggaren... :P

stallet nu

hej nu sitter jag i stallet och väntar på att lektionen ska börja.
nu ska jag hämta ridvästen.
hejdå //julia

Underbart ;)

SÅ skönt med sommarlov!
Nu är jag påväg till bibblan för att lämna tillbaka en bok som jag fick påminnelse om igår.

Har inte så mycket att skriva om eftersom jag inte varit i stallet sen i tisdags. Ska dit på måndag och ha ridlektion som vanligt. Det är sista gången så vi skulle hoppa bana ute på hoppbanan.

Vad vill ni läsa om?

/Jossan


Sanna grejor av mig

Ingen är perfekt, det viktigaste är att vi alltid gör vårat bästa <3

Mod är inte att göra massa farliga och dumma saker, mod är att våga saker man tidigare inte vågat...

Styrka är inte att alltid vara stark, styrka är att resa sig efter motgångar...

En bra vän behöver man inte berätta allt för, man behöver bara kunna lita på personen...

Jag är en skugga men du är min sol...

Man kan gråta över saker, det spelar ingen roll men att ta sig vidare är det viktigaste...

Tårar är inte barnsligt, det visar bara att man har ett hjärta...<3

Vind visar att saker kan blåsa bort men att det alltid går att hitta dem...

Jag äger mitt hjärta men du kan få hyra en del av det, det blir aldrig till salu...

Det kanske känns bra att ljuga från början men i slutet förlorar du både vänner och tillit ändå...



/Stina<3




Mitt hjärta är uthyrt till er förevigt <3


Hiss och Diss


/Stina

Sommarlov <3

Nu är det sommarlov för mej oxå ;)
Alla har ju inte sån tur som Stina som fick sommarlov förra fredagen eftersom hon åkte till Cypern.

Kvällens fråga till er blir:

När får ni sommarlov?

Godnattis alla bloggläsare!

/Jossan


Nu: Examen :D

Examens outfiten är på så nu drar jag mot skolavslutningen. ;)
Efteråt så följer jag med pappa hem till hudik.

Fick examens present idag oxå, en ny berlock till mitt "Thomas Sabo" armband <3

Föresten är det nog första gången som det inte regnar/blåser på skolavslutningen :D

/Jossan


stallet nu

Hej! nu sitter jag i stallet och väntar på tilde och emma, snart ska jag gå ner till jagge och se hur han har det.
Imorgon har jag lektion.   nu ska jag gå ner till jagge.
//julia gästbloggaren

Gillar hjärtan :)


/Stina

Sitter ute i solen

Idag var sist skoldagen i åttan. Nu är det bara ett år kvar på grundskolan.

Det ända vi gjorde idag var att först gå upp i vattentornet sen fick vi och fikade hemma hos en lärare.

Det sista vi gjorde var att äta taco buffé på järnvägs. Sen fick vi sluta, så nu är jag hemma hos Elin och chillar lite ;)

/Jossan


Godnattis bloggen :)

Godnatt, måste kolla klart på criminal minds och sen sova.

Sen taggar vi vattentorns besök med klassen imorron då, eller inte?

Kommer bli sjukt tråkigt...
Fast kanske får möjlighet att uppdatera er då och det är ju alltid något.

Sen i morgon på kvällen så är det examen, den näst sista i grundskolan, faktiskt riktigt skönt!

/Jossan


Nån som vet nån bra?

Nån som har nått bok tips?
börjar få slut på idéer för jag läser så mycket och fort ;)

Idag har jag läst ut "Expert på att rodna" började i morse :P
Kan rekommendera den, för den var ganska bra. Har haft boken i min ägo i flera år utan att läsa den för den "verkade" inte bra....

Hoppas på massor med tips nu ;)
Vill ni att jag ska recensera böckerna jag läser här på bloggen?

/Jossan


Hade tråkigt ;)

/Stina

Inställd lektion :)

Jag skulle igentligen haft privat lektion idag med Lovisa, Wille och Cartoon.
Men det blev att vi ställde in den eftersom Lovisa är sjuk och jag ville inte rida själv.

Så nu sitter jag i soffan och läser lite i en bok. Ska väl inte hitta på så mycket mer idag, så det blir att ta det lugnt och bara chilla ;)

/Jossan


God natt bloggen

Imorgon är det förhoppningsvis privat lektion med Lovisa för Emma. Jag ska isfl ha Cartoon och hon ska såklart ha Wille.
Kameran är på laddning så ska vi va på utevolten, då kan ni nog förvänta er lite bilder.

Idag fick vi lämna in iPadsen på skolan för den här terminen. Kändes ganska tråkigt, kommer sakna den i sommar.

Det blev lite roligare i stallet senare, eftersom vi packade upp dom nya hindren :D Ni får fler bilder på dom im eller på torsdag.

Min mobilväska som jag hade beställt kom idag oxå. Den passa bra på min mobil, och jag tror den kommer användas mycket!

Orkar inte blogga nått mer just nu, är ganska trött....

hörs mer imorgon :D

/Jossan


Sjuk ponny :(

Pocahontas är fortfarande halt :(
Var upp och hälsade på henne tidigare ikväll. Det ser ganska illa ut, tyvärr är det osäkert om hon kommer bli bra igen...
Orkar inte skriva så mycket om det som ni kke fattar? :(

/Jossan


Stallet på torsdag

Hej! jag fick ett sms av cypern (av min och stinas kompis) och dem berättade att dem hade 25 till 30 grader i skuggan. Jag är inte bara lite avis :P

På torsdag ska jag till stallet och träffa Tilde, Emma och kanske Jossan. Jag häsar även på jagge och hälsar från Stina. På fredag har jag lektion óch det är näst sista lektionen sen blir det ridläger i 3 dagar.  På fredag får vi i gruppen komma överäns om vad vi vill göra. Nu ska jag kolla om Jossan är inne på facebook.

ha det bra! 


/JULIA

Tråkigare stall än vanligt...

Sitter i stallet nu med Inez och har ganska tråkigt. Nyss va vi ute och hoppa lite på hoppbanan utan häst, haha flum flum.
Men har man tråkigt så har man väl?

Stallet är tråkigare än vanligt.
Molly och Moa har flyttat sina ponnys till olika sommarbeten.

Stina är ju som ni vet i Cypern. Så det händer inte så himla mycket här :(

I skolan idag hände det inte mycket alls, det känns att det snart är sommarlov...
Vilket är jätte skönt!

Cyklade förbi "Dellan" på vägen hit sen och köpte lite (!?) godis och så.

/Jossan

 


Remby<3

Jag bara älskar Remby. Det är jättegrymt :)
/Stina<3

Dom två första...

Här har i dom två första bilderna jag fotade på Stina och Jaguar ;)



/Jossan

Ridit lektion idag!

Skulle haft Molle men han är en stor häst, och jag rider bara ponnysarna. Så då sa Emma (min ridlärare) att jag kunde ta Thor. Fast det blev ändrat i sista stund så jag fick ta Cartoon som jag ville. Vilket jag är överlycklig för, man fick dessutom välja om man ville rida barbacka, vilket jag såklart gjorde.

Vi övade på skänkelvikningar. Det gick toppen och man blir så stolt när man får en av ridskolans segaste hästar att gå riktigt bra! ;)

Sen i bilen påväg hem såg jag att vi hade blivit länkade av PS (Ponnysanning) igen.
Så nu har vi slagit vårat förra besöksrekord :D

Hoppas ni stannar kvar här allihopa!

/Jossan


Bloggar jag dagligen läser...

Hej! Här kommer ett inlägg om vilka bloggar jag läser dagligen, det är inte alls många egentligen :)
www.carlssonpataket.se är nummer ett: Jag tycker att Sara har en jättefin blogg och hon skriver intressanta inlägg och har fina bilder :)
Cabi ;)
www.ponnysanning.com är nummer två: Ponnysanning är kul att läsa för då får man se de mest ''speciella'' inläggen från andras bloggar samt en hel del skvaller :)
/Stina:)

JA!

Vi slapp gå ner och kolla på finalen av fotbollstuneringen !

Så nu sitter jag på skolan och har lite rast till klockan tolv, då ska jag fortsätta läsa i min bok.

Bilderna är från när jag och Elin gick upp till skolan.

/Jossan


Älvvallen :(

Sitter och "kollar" på när skolans tjejlag mötet Färila i fotboll.
Roligare kan man ju ha, eller?
Vi ska va här i typ en halv timme till sen ska vi gå upp till skolan och äta.
Hoppas inte att vi måste gå tillbaka hit sen efter lunchen, fast jag tror vi ska det :(

/Jossan


Arlanda

Halloj! Nu sitter jag på Arlanda och ska snart kliva på flyget. Ville bara säga att ni får ha det så himla bra i Sverige trots kylan. Jag hoppas att Jossan och Julia uppdaterar er bra och att de pussar på Jagularen åt mig:) /Stina<3

Somnar lycklig...

Tack bästa blogg läsare! Ni är ba för grymma ;)

Inte besöksrekord idag, men jag hoppas att det blir någon gång den här veckan.

Lovar att försöka hålla uppdateringen uppe utan Stina när hon är i Cypern den här veckan. Jag hoppas jag får lite hjälp av Julia då och då (hon har bloggens inloggning så hon kan skriva när hon vill).

/Jossan

 


Blogg.se ska få nytt utseende!

Läste nyss på designa din blogg's facebooksida att blogg.se ska få en helt ny design och nya funktioner!
Jag tycker det ska bli så hilmla kul och är astaggad och hoppas dom snabbar sej med att släppa allt ;)



Det lilla man ser på den här bilden ser ju jätte bra ut!  Bilden är lånad från designa din
blogg's facebooksida.


Några förbättringar/funktioner jag hoppas kommer:

Att kunna ladda in fler bilder åt gången är helt klart något jag saknat länge!

Sen hoppas jag och många med mej på en android app. Jag har ju som ni vet en iPhone så jag har ju redan blogg.se appen. Men det är ju många däribland Stina som har android så jag hoppas för deras skull att det kommer en app till dom oxå snart.

Nu på sista tiden har jag oxå kommit på att jag skulle vilja att det gick att skicka PM till andra som oxå har blogg.se. Altså inte som en kommentar, utan som ett meddelande ingen förutom personen man skickar till kan se.

Att kunna ha ett eget lösen som man kan ge ut till gäst bloggare så att det enda dom kan göra är att skriva inlägg. Inte läsa kommentarer kolla statistik o.sv.

Att kunna ha ett eget lösen till designen så att man kan ge ut det till folk som ska fixa enns blogg utan att vara oroligför att dom gör nått annat med bloggen

Ni hittar lite mer info här: http://www.designadinblogg.se/lite-nytt-fran-blogg-se/#comment-64873
Vad hoppas just du på för förbättringar/nya funktioner?
/Jossan

Molly och Libell - Tävling i Delsbo 2 Juni















/Jossan

Bild fix ;)

Gick upp ganska sent idag och kollade på tv och fixade bilderna från igår.
Nu ska jag snart äta middag och fixa klart alla bilderna.

*tråkigaste inlägget ever jag vet*

/Jossan


Sandra och Star

Hej, tidigare idag var jag ju i Delsbo på ponny hopptävling det var en väldigt blöt och regnig dag. Men det var kul endå, fast det blev inte överdrivet med bilder p.ga att jag inte ville blöta ner ny kameran för mycket...

Är det nu man ska va stolt Ljusdalsbo föresesten? bara felfria rundor idag, bra jobbat:

Moa och Iceman "Isse", Felfri i LD:n och LC och tvåa i LC:N.
Molly och Libell Felfri i LD:n
Zelda och Douglas Felfria i LD och LC 
Emma och Oliver

GRATTIS ALLIHOP! :D

Bilder från idag på Sandra som har bloggen http://dkrsryttare.blogg.se







Blev bara tre bilder på Sandra och Spotlight Star (Star) i LC avd B.  :)

/Jossan



Fint skal va?

haha hade lite tråkigt ;)
/Jossan


Gästbloggar

Hej, jag heter Julia och är 12½ år gammal. Jag har gästbloggat här förut men det var ett tag sedan.

Stina åker till Cypern på måndag och då ska jag gästblogga här. Jág rider lektion på fredagar och jag har ridit i 6månader, det är riktigt roligt. Igår red jag på en häst som heter Dunder, det gick jätte bra förutom att han stack iväg. Jag kmr nog vara i stallet några dagar denna vecka och då skulle jag ge Jagge en puss från Stina.

Min favorit häst heter Dunder och är Skimmel, jag vet inte riktigt hur gammal han är men han är snäll och inte för pigg och inte för seg han är jätte bra.  Vi rider med ledare men´det är kul endå.

//Julia







i Delsbo nu

Är i Delsbo på hopptävling nu. Jag åkte hit själv eftersom Stina skulle till hudik och shoppa inför Cypern resan.

Jag han tyvärr inte hit tills det startade och se Zelda. Utan jag kom precis till slutet av C ponnyerna i LDn.

Fast jag han ju se Moa och Molly som startade i LD kategori D.
Båda var felfri :)

Just nu är LC för B ponny och Zelda var med där oxå, hon var felfri även där och det.

Så hittills är det bara felfri rundor för Ljusdals ekipagen.
Vilket såklart är jätte kul! :D

Synd bara att det är jätte tråkigt väder och ösregnar, då blir det ju inte riktigt lika kul att fota...

Hörs mer sen ;)

/Jossan


@ Elins place...

Är hos Elin nu, med Carro, Agnes, Felicia och Melanie...

Vi kollar på "jag saknar dej" så vänta er ingen mer uppdatering från min sida förens senare ;)

/Jossan


I survived....

Men efter att ha sätt en tråkig dokumentär om Justin Bieber (Never say never) är man ganska utråkad....

Nu har vi rast och sen ska vi äta sen slutar vi.
Värdelös skoldag check....

/Jossan


God morron bloggen!

God morgon!
Nu sitter jag i skolan och har läsning snart ska vi kolla på film.
Det var egentligen tänkt att vi skulle ha friluftsdag, men det skulle bli dåligt väder så nu ska vi ha filmdag istället. Även fast det är just nu ganska fint väder ute.
Vi slutar efter lunch vid ca 12, då blir det att cykla till stallet och förhoppningsvis spela in lite film. Efter stallet blirdet att dra hem till Elin och fira att hon har fyllt år. Ska va där till ca 22 sen måste jag åka hem eftersom det blir tidigt imorgon när vi ska till delsbo.

Vi ska iallafall se på Never say never.....

Hörs mer sen,om jag överlever filmen....

/Jossan


RSS 2.0