Emmas Chance

Jag såg en film igår som heter Emmas ChanceDet är en hästfilm och det är därför jag skriver om den här. Det är inte ofta nuförtiden jag ser på hästfilmer, det finns liksom inte så många, de som finns och sägs vara sevärda har jag redan sett.
  Jag tyckte att det var värt att ge filmen Emmas Chance en chans, då den kommit nu i år och såg ut att vara en fin hästfilm. Jag tyckte att filmen var en jättefin hästhistoria, historien var ganska förutsägbar tycker jag men den var ändå fin, för man känner igen sig ganska väl i hur det är att fastna för hästar. 
Det är absolut en hästfilm som är fin att se på om man är hästmänniska och har lite tråkigt. 
 
Filmen handlar om ett räddningscenter för hästar som heter Red Bucket Equine Rescue. Det är ett räddningscenter för hästar som finns på riktigt, det ligger i Californien i USA. Enligt deras hemsida har centret räddat 331 st hästar. In och kika på deras hemsida här, och se filmen Emmas Chance om ni har möjlighet! 
 
 
/Stina
 

Tävling imorgon


Imorgon ska jag och Eddie tävla på hemmaplan igen. Denna gång blir det Lc:1 och Lb:1. Idag ska vi rida igenom programmen och lite så samt duscha och putsa. Det vill säga det vanliga fixet dagen innan tävling.
 
Förr förra måndagen red jag igen den lektionen jag missade och då blev det en mysig skogstur med Bamber. Måndagen som var blev det en superhärlig uteritt med Eddan så jag har inte ridit nått direkt dressyrpass på ett tag nu. Men dom gånger jag red Eddie i sommras var han super fin så jag tror nog att det ska gå bra imorgon!

/Jossan

Eddie 3 Augusti


Tänkte passa på att visa lite bilder från när jag hyrde i sommras och red på hoppbanan. Eddie har föresten bytt sadel igen och även om jag tycker den är lite obekväm så känns det som att den passar oss båda och det är ju det viktigaste.

Förresten så har ju ridlektionerna dragit igång nu. Första veckan hade jag Lukas och det gick verkligen jättebra så nu hoppas vi på att få till ett dressyr km i år. Den här veckan däremot har jag jobbat på kvällarna så har därför varken kunnat vara med på ridlektionen eller uppdatera nått här. Sen nästa vecka är det ingen ridning då vi ska rida ut i två timmar gången efter det. 

/Jossan
 

RSS 2.0