Dunder X2 
Tog dessa två bilder i igår och är riktigt nöjd med dom faktiskt, det blir ju så mycket lättare att fota när hästarna blir lite "spända/intresserade" av det som händer. Vad tycker ni om bilderna? (Försöker utvecklas hela tiden så konstruktiv kritik mottages tacksamt) 

/Jossan

Måndagens ridlektion

Hade Eddie igen och han var en riktig stjärna. Alltså fick en sån fantastisk känsla så det är inte sant. Den ponnyn slutar aldrig förvåna mig. /Jossan

Dagens ridlektion

Idag på rid & häst var det bommar/hoppning som stod på schemat. Som vanligt hade jag Bamber och det kändes jättebra, han regerade lite dåligt på skänkarna men hellre det än att det inte går att samla/bromsa så han hittar på nått bus istället. Vi red som ett dogleg fast med tre hinder och jag kände att han hade lite jobbigt med galoppen. Men han är ju fortfarande rätt ung och därför inte så stark i kroppen så det blir ju bättre helatiden./Jossan

My superhero

Hade stalljour idag så då passade jag på att ta lite nya bilder på Eddie.
Kan inte se mig mätt på bilderna typ, han är så himla söt! 


/Jossan

Diskett 20/1

Var och red Diskett igår. Testade faktiskt ett annat bett och träns på henne, ett två delat med ganska stora ringar. Men hon trivdes bättre på sitt vanliga tredelade så ska använda det istället. Tänkte även att jag skulle träna lite balans så jag skippade sadeln vilket såhär i efterhand var ett bra beslut då det var riktigt mysigt.
/Jossan

Diskett idag

Idag var jag hos Diskett och red, det gick inte sådär jättebra som det brukar göra men jag red ute en sväng efter att ha ridit ett tag på banan, red på en slinga som går runt en täkt och tillochmed travade lite och då gick det jättebra, första gången ute och så. 

/Jossan

~ Born to be together ~
/Jossan

Diskett 16 Januari

Idag red jag Diskett igen och det var riktigt varmt och härligt, kunde faktiskt rida i ridbyxor och kofta utan att ens frysa. Tyvärr fick hon lite snö styltor men det gick överlag ganska bra med underlaget. Hon var inte speciellt pigg idag vilket var jätteskönt, hoppas det håller i sig! 

Gjorde lite volter, serpentiner och nån snett igenom. Det vill säga lite allmänt lösgörande. Jag jobbar just nu på dels att hon ska vara lugn och inte dra i väg och dels att hon ska bli lite lägre i formen så ryggen kommer upp mer. På så vis kan hon nämligen bygga mer muskler som hon behöver. 


/Jossan

Emma och Bamber - ridlektion 12 Januari

Emma har börjat rida i min ridgrupp för att dom har ändrat om lite bland grupperna. Självklart ville även hon ha bilder så jag publicerar dom här.

 
 


/Jossan

Ridit Diskett

Red Diskett på banan idag, det var faktiskt rätt bra underlag men lite halt tyvärr. Ställde upp koner i en fyrkant och tränade på att flytta bakdelen och hålla ett jämt tempo./Jossan

Funderar på att.....


Funderar på om jag ska lägga till den här delen i headern. Eftersom jag nu mer inte bara rider Eddie utan även Diskett. Vad tycker ni läsare? Blir det bättre om hon också får en plats i designen eller är det bara Eddie som ska vara med?

/Jossan

Lite svullen eller nått


Tog bilden till höger i sommras och bilden till vänster är tagen i söndags, som ni ser är han svullen (det är inte bara päls det känner man). Vet dock inte vad det beror på men en gissning är att han fått det av grimman. Nån som har nått förslag/tips? 

/Jossan

Han som betyder mest/Jossan

Lite nya bilder på Diskett

 
Lite nya bilder på Diskett från när jag var där och red i igår. Snacka om att hon var pigg haha, all energi går typ åt att få henne lugn när hon blir så. Men det är ju väldigt lärorikt att träna på en sån häst för omväxlingsskull!

/Jossan

Bilder från sista privatlektionen 2014

 

Invigning av huvan var det också och jag tycker det blev precis så snyggt som jag trodde!
 
/Jossan

Ridläger v.26 - Tilde och Pajaz

Bättre sent än aldrig tänkte jag ladda upp lite bilder som är tagna på ridläger avslutningen på v.26 lägret, just dessa som jag laddar upp nu föreställer Tilde och hennes ponny Pajaz.
 
 

 
 
 
 
 
/Jossan
 

Diskett sista december 2014

 

/Jossan
 

Gott nytt år!

 
 
Från oss på Ljusdalsryttarna! Nu ser vi framemot ett 2015 fyllt av nya utmaningar och möjligheter!
Och ni hänger väl med?!

/LjusdalsryttarnaRSS 2.0