14 Augusti - Stina och Jaguar
/Jossan
Skolan

Idag är jag på skolan. Fast just nu sitter jag i bilen påväg "hem" till skolan, för jag följde med och hämtade sexorna efter deras vildmarksprov. Får väl se vad jag gör resten av dagen på skolan, kke är med sjuorna eller nått. Efter skolan ska jag iafl till stallet. Har ju inte varit där sen i fredags, så jag tycker det börjar bli dax ;)

Ja, justja, Stina kommer ju hem från sin klassresa idag oxå ;)
/Jossan


Love

 
/Stina

Blir hemma

Idag oxå, imorgon ska jag nog till skolan. Men att jag är hemma betyder ju att jag kan uppdatera mer. Men nu måste jg gå och äta nått. Så vi hörs!
/Jossan


Sitter och myser :)

Med datorn och en Min häst tidning. Håller på med att fixa en film till bloggen. Så nu ska jg fortsätta med det så får ni se när den blir klar ..
/Jossan


Älskling!

/Stina

Tidsinställt

Hej! Jag och min klass är på Skytesvallen nu, Isis är också här. När jag skrev detta inlägg hade jag inget att skriva om så nu får ni typ en gästbloggning av Isis:
 
Hej! Det är jag som är Isis, jag och Stina har precis börjat i samma klass och nu är vi på en "lära känna" trip med klassen, vi har dock inte så långt hem men ändå. Jag rider i en av hoppgrupperna på tisdagar. Jag har ridit i 7 år och min favvohäst är ingen speciell bara lite olika sådär. 
Finns nog ingen bild på mig här i stallet men hoppas det funkar ändå.
 
/Skrivet av Stina men berättat av Isis.
 
 

Det blir inge Polen för mej.

Åker hem med tåget från Stockholm nu. Det kändes inte bra att följa med klassen till Polen (11 dagar) så jag stannar hemma. Får väl se hur det blir med skolan och så (det är typ bara "nya" 7:an där av högstadiet). Men jag kke är med dom!? hur som helst så är jag inte hemma förens typ halv 11 så jag skriver nog nått mer inlägg innan dess ;)
/Jossan


Info

 
/Stina

Hiss & Diss
Dagens hiss går till färgen rosa på häst saker. I rätt mängd givetvis och på rätt häst. Alla passar inte i rosa och det får inte bli för mycket. Så att allt blir rosa typ som sadel och så. Men i rätt mängd och med rätt nyans (matchande) kan det bli snyggt.
Och veckans diss går självklart till att det är slut på sommarlovet. Och det behöver väl ingen närmare förklaring?

/Jossan

Kommer snart dö om jag inte får sova...

Är jätte trött. Har varit borta i princip hela dagen så jag har inte kunnat bloggat. Först var vi hos farmor och sen åkte vi till Delsbo och hälsade på Nelson ;) Maja red oxå en liten stund och galopperade och allt och Nelson skötte sej bra som alltid <3 Men nu måste jag ta och läsa/chatta ett tag innan jag somnar. Så God natt!
/Jossan


Sår

Hej! Idag skulle jag ridit ut med Molly men Jagge hade ett ganska litet sår, kke tre centimeter eller nått (betyder vild gissning) men dock inte så djupt. Det var längst ner på vänster bakkota, där det kan komma in mest smuts och allt, så vi gjorde ett jodopaxomslag men han var inte halt, svullen, varm etc. så jag longerade honom ändå, då han vilade igår. Han var iaf fin på longeringen. Just det, vi gick på skogspromenad med mamma, Molly och Libell innan jag longerade. Men får se om/var jag rider imorgon, Sara kke kan kolla på såret och säga vad jag ska göra.
 
Fina Spirit, saknar dig <3
 
Stina bjuder :P
 
/Stina

<3

/Jossan


Till skolan ...

Jag sitter i bilen nu påväg till skolan. Eftersom vi inte kommer få några iPads iår så vet jag inte hur/om jag kommer kunna skriva nått på skolan. Men jag har ju iafl mobilen och datorerna på skolan så det kommer nog förhoppningsvis gå bra ;)
Det andra bilden föreställer vårat klassrum (på övervåningen i Idrottshallen/matsalen huset) ;)
/Jossan

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2468779/images/2012/pic_503713e8e087c31949002de7.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2468779/images/2012/pic_503713e8e087c31949002de7.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2468779/images/2012/pic_503713f79606ee324a002dcc.jpg" class="image">


Filmtips

Hejsan! Här kommer tips på några bra filmer.
 
Secetariat: En hästfilm som handlar om en galopphästs liv, minns inte så jättemycket men minns att den var jättebra.
 
War Horse: Väldigt hemsk men spännande hästfilm. Var nära att börja gråta ett antal ggr.
 
Jag saknar dig: En film som inte handlar om hästar men var väldigt bra ändå, även den rätt hemsk och man hade nära till tårar även här.
 
/Stina

Skriver oxå tidsinställda

Eftersom jag åker bort med nya skolan nästa vecka.
 
/Stina

Skriver tidsinställda

Jag håller på med massor av inlägg nu som ska komma ut här när jag är på skolresa i Polen. Tänkte först åka till stallet senare idag, men vi får se hur det blir. Det lär ju märkas hur det blir iafl så vi hörs. Nu ska jag fortsätta med inläggen ;)
/Jossan

En film

Hallå! Har hållt på med min första (?!) film på Movie Maker, det blev en film med bilder på Jagge, länk kommer. Red dressyr vid halv sex tiden på utevolten, han var sååå fin och man bara njöt av att sitta och rida den där avslappnade ponnyn. Det blir bara bättre och bättre. Aja lite bloggtorka men på torsdag börjar jag 7:an. Ska väl bli rätt kul, ny skola, nytt tänk, nya lärare och nya klasskompisar.
Douglas och jag.
/Stina
 

Bilder & resor

Idag har jag bara varit hemma och sorterat/rensat bilder. Men det blev lite lång tråkigt, så nu åker jag till stallet ett tag. Och så fortsätter jag när jag kommer hem istället.

Nästa vecka ska vi till Polen med skolan, tror att vi ska va borta ca 10 dagar. Men jag ska skriva massa tidsinställda till er så ni har nått att läsa. Sen kommer ju Stina att blogga oxå såklart ;) Jag trodde vi skulle åka på tisdag men just nu ser det tyvärr ut som det blir måndag :'( Vilket betyder att jag missar två ridlektioner istället för en ....
Nu kommer nog bussen snart, så hj då sålänge!
/Jossan


haha, det var ett tag sen ;)

Hittade en gammal bild från när vi hade Nelson hemma hos mej en sommar.

/Jossan


Uteritt med taggade ponnys

Hallojsan! Jag har nyss kommit upp i cafeterian i stallet efter en mysig uteritt på Jaguaren, vi hade Molly och Libell med oss. Ponnysarna taggade till riktigt ordentligt och sprang som vinden. Nu ska jag äta upp min matlåda och sen ska jag gå ut i stallet igen.
 
Snövit och jag.
Jagge och jag, nån gång då jag visst skippat martingalen.
 
/Stina

Väntar på bussen

Sitter på busshållplatsen nu och väntar på bussen. Ska som sagt till stallet och ha ridlektion. Den börjar ju inte förens 18.10 så jag hinner ju va i stallet en stund innan :)

Idag har jag annars bara varit hemma och fixat med bilderna från i lördags. Har ju en del bilder från andra tävlingar som är ofixade och oskickade oxå så jag får väl fortsätta ikväll efter ridningen kke. Men nu kommer nog bussen när som helst så måste sluta nu.
/Jossan


Tävlingbilder!

Blev bara ett collage på Douglas nu, bilderna på Jagge och fler på Douglas kommer imorgon eller nått. 
 

/Stina

Skolstart imorgon?

Eller iafl ridskole start och eftersom jag har min lektion på måndagar så blir det till att rida lektion imorgon. Vilket verkligen ska bli jätte kul efter hela sommaren! Hoppas på att det går bra och jag får säkert Eddie för jag har ju ridit han en del i sommar. Men Är det dressyr (vilket jag är sågott som säker på att det blir) vill jag hälst ha nån annan häst. ;)
/Jossan


Låter bilden tala

Behöver jag säga att det gick grymt bra på när jag hoppade Eddie i fredags? ;)
Nytt höjd rekord IGEN! :D
/Jossan


Tävlingen igår

Hallå!Lite kortfattat om igår, Douglas gick bra och var felfri i LD, i LC var han fin också men sen stannade han tre gånger på sjunde hindret, Jagge rev ett i varje klass. Duktig!
/Stina

orkar inte

Skriver resultat och så imorgon eller ber Stina göra det orkar inte nu. Ska precis sova så god natt
/Jossan


Mot hudik!

Hallå! Nu är vi påväg till Hudik för lite hopptävling. Ska rida Douglas i LD & LC, och samma med Jaguaren.
Hör av oss med resultat bl.a. sen.
/Stina


Sjukt tidigt....

Påväg till stallet och det är typ jätte tidigt för mej, såhär tidigt brukar jag inte ens gå upp på skoldagar (05.25). Nu är vi snart framme och ska fixa Jaguar och lasta han och sådär. Så skriver mer när vi är påväg mot Hudik.
/Jossan


Sover hos Stina

Sover hos Stina inatt. För att imorgon ska Stina som ni säkert vet tävla Jaguar och Douglas i Hudik. Och jag följer såklart med som hästskötare och fotograf. Men nu måste jag lägga bort mobilen och sova För klockan är ställd på 05.25 imorgon ...
God natt!
/Jossan


Hoppningen

Hallojsan! Igår hoppade jag Jaguaren och Douglas. Först hoppade jag Jagge, red fram på ``dressyrbanan´´ och gick sedan upp på hoppbanan och hoppade fram tre språng eller nått, sen hoppade jag en bana på tio hinder, Jagge var lite av en tiger men han hoppade allt iaf. Anledningen till att vi gjorde så var för att det skulle bli lite av en ``tävling´´ då han ibland blir lite blockerad och jag slutar rida.
 
Sen hoppade jag iaf Douglas som jag även ska tävla på lördag, då hoppade jag också bana, fats jag red på hoppbanan från första början. Det gick bra det med när jag fick igång galoppen ordentligt.
Blev dock inga bilder på mig och Jagge tror jag, men Christine tog några bilder på Douglas.
Kan ju verkligen satsa på en karriär som konstnär...Så såg banan iaf ut.
 
Hoppas ni ser vad det står längst ner, det står iaf regnbågar, bom, grind, vattenmatta. När jag hoppade Douglas var ettan en oxer och fyran ett räcke.
Heja Douglas!
 
/Stina

Bara en gammal bild


MTV

Hallå! Nu ligger jag och kollar på MTV och ska hämta mig lite frukost. Vid tolvtiden tänkte jag åka till stallet, ska rida lite bommar tänkte jag. Jag skulle nog även hjälpa Jossan när hon skulle hoppa.
Good feeling!
/Stina

Summer paradise

Ja jag har oxå haft det bra idag, fast jag va i stallet hela eftermiddagen. När jag hade varit där ett tag kom Hanna så då bestämde vi oss för att smörja lite. Jag smörjde Eddies träns och Hanna smörjde Dunders sadel och träns. Sen kom Stina eftersom hon skulle hoppa Jaguar och Douglas. Så då kolla jag lite på det och det var gymkana träning på ute volten nere med Thor och Eddie som jag såklart var tvungen att kolla lite på. Väl hemma tyckte jag att jag behövde fixa garderoben eftersom jag köpte två nya tröjor idag när jag kom med bussen. Ni ser ju själv på bilderna, men nu ska jag ta och kolla lite tv och sen sova.
/Jossan


Drar till stallet

Åker till stallet nu, egentligen är det för tidigt men det går inga fler bussar :(
Men det kan ju bli kul ändå i stallet kke?
Stina ska ju som sagt hoppträna Jaguar på eftermiddagen vid fyra tror jag det var. Så självklart har jag kameran med, jag ska bara orka ladda in bilderna ikväll oxå. Har typ millioner bilder (känns så iafl) som ska läggas ut här och ridlägerbilder som ska skickas fast jag har ju aldrig tid...

Nu ska jag iafl fortsätta läsa en av mina favvoböcker. "Kram från Alice"
/Jossan


Summer Paradise!

Vill bara säga att detta är en summer paradise dag. Lyssnar på Summer Paradise, äter frukost, ska chilla lite med Julia och följa med henne på Ljusdal en snabbis för att sen glassa på stranden och till sist åka till stallet och hoppa Jaguaren, skulle rida Douglas också tror jag. Alltså en riktig Summer Paradise dag.
Vad händer för er idag?
 
 
Ta hand om er!
/Stina
 
 

Trampcyklar...

Va hos mina kusiner tidigare ikväll och dom har sånna där trampcyklar. Så jag var ju tvungen att testa lite. Såklart stajla jag lite oxå så mina kusiner blev imponerade, haha. XD ^^
Även det finns på film som ni kke får se imorgon :P /Jossan

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2468779/images/2012/pic_502c1ee0ddf2b3568c000d3c.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2468779/images/2012/pic_502c1ee0ddf2b3568c000d3c.jpg" class="image">


Dages ridpass m.m ;)

Red Eddie idag eftersom dom ska igång nu till ridskolestarten nästa vecka. Jag ska rida han på fredag och söndag oxå. Men inte i morgon för att då ska dom ha med han i gymkana träning. Och på lördag blir det troligen att följa med Stina till Hudik på hopptävling. I måndags red jag föresten Wille hos Lovisa med henne och Patricia fast dom red på Snövit och Gullan.

Skulle ju skriva lite om dagens ridpass oxå. Så då gör jag väl det då....
Jag tränade lite skänkelvikningar och lite galoppfattnigar från halt och sådär för att få han fram och bli lite piggare. Vilket jag faktiskt lyckades med och han va riktigt rolig när han väl var lite piggare. Sen mot slutet tog jag av sadeln och red barbacka, det gör jag ju typ varje gång för jag kan inte låta bli när det är så härligt ;)
Barbacka tränade jag oxå på galoppfattningar och eftersom han är ridskolehäst så är han "röststyrd" vilket betyder att man typ kan säga "galopp" och sen när han galopperar kan man t.ex säga "bryt av till trav" så gör han det och det är ju lite coolt/kul på ett sätt ;)


Ni får ignorera att jag ser lite mupp ut på bilden. Men Eddie är ju söt iafl som alltid ;) Har ni tur får ni fler bilder och kke en liten film imorgon. För mamma kom på slutet av ridpasset och filma/fota lite med sin mobil ;)
/Jossan


Jag igen! (Världens bästa Connemara)

Nu när jag är i hagen passar jag på att skriva lite, jag ska visst tävla i hudik på Lördag och då ska jag visa Stina vad jag kan. Jag hörde förresten att jag skulle hoppa på Torsdag också, det gillar jag.
 
Naaaw, lilla matte har gjort ett collage på oss och Spirit, LOVE <3
 
/Kungponnyn Jaguar

Ute och cyklar!

så brb
/Jossan


T/T

Ökad trav-Samlad trav Pikeur-hv polo
 
 Mässing/silver
Brun häst-Svart häst
Skimmel-fux
Skäck-isabell
Bläs-stjärn
Briar-Totilas 
Scandic-Santana  
Hoppning/Dressyr
Skimmel/Brun
Blå utrustning till hästen/Röd
Spån/Torv
Valack/Hingst
Sto/Valack
 
Ume/Boj
Hösilage/Ensilage/hö
Ridhus/Ridbana
Spilta/Box
 
Fältävlan/Hoppning
Rolf-Göran Bengtsson/Daniel Zetterman
Edward Gal/Matthias Rath
Benlindor/benskydd
islandshäst/nordsvensk
halvblod/kallblod
amerikansk miniatyrhäst/shetlandsponny
hästagility/Natural horsemanship
Schabrak/Vojlock 
 
Ponnytävlingar/hästtävlingar
Nellieberntsson.se/linnolsson.se
Dressyrmupparna.se/nellieberntsson
Tradera/blocket
B-ponny/c-ponny
 
Remont/achen
 
Fux/Svettfux
apelkastad skimmel/ avblekbar skimmel
Brun/mörkbrun
Svart/Fux
Skimmel/svart
Fux/skimmel
Vita tecken/inga tecken
Mycket man o svans/lite man och svans
Het häst/lat häst
Engelsk dressyr/Akademisk ridkonst
Tränsbett/stångbett
Samlad häst/häst i ökning
 
Rykta/putsa
 
Brunt läder/svart läder
Skäck/tigrerad
Unghäst/äldrehäst
Outbildad häst/välskolad häst
 
/Stina

Videoblogg - Stina

 
/Stina

Peppmusik!

http://www.youtube.com/watch?v=CwZ_bmNbdAw&feature=related Simple Plan -Summer Paradise
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=Z1ZKaR-9Kt4  Gusttavo Lima - Balada, balada boa, whatever x)
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=cSnkWzZ7ZAA&feature=related Flo Rida - Whistle
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=nDQ3SuDYkeo Justin Bieber & Nicki Minaj - Beauty and a beat
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=Zgwij7wFzi4 Ulrik Munther - Fool
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=xyKd2Y_Ivxw Alina Devecerski - Flytta på dig
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=HOlorTOm_Ik Norlie & KKV - Där jag hänger min hatt
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=9SfkuixZmZM&feature=related Markoolio - En vecka i Phuket, sååå skön! Inte riktigt pepp men ändå :D
 
http://www.youtube.com/watch?v=zH9FT4vQ8-A Ulrik Munther - Sticks And Stones
 
/Stina
 
 
 
 
 
 
 

Nästan död!

Lyssnar på musik och lyssnar för tillfället på One2five! Av någon anledning går det inte att sluta, ganska bra om man lyssnar några ggr, jättebra faktiskt.
 
http://www.youtube.com/watch?v=zinO1Eq2x3s&feature=relmfu
 
 
/Stina

God Morgon!

Nu sitter jag och lyssnar på lite musik och fixar en massa inlägg till er. Ska nog gå ner och käka lite frukost snart för sen styr jag cykeln mot stallet och Jossan. Ska väl rida någonstans innan jag åker på hockey ikväll och sen ska jag sova hos farmor och farfar.
 
 
/Stina

Löshoppning med Sintra (film)

Nu blev filmen klar, hoppas ni gillar den ;)


Uppdatering: Såg nu att jag skrev fel i filmen det gul blåa är inte 1.05 m på bilden men på det sista filmklippet så är det gulblåa 1.05 m

Lägger in bilderna som är med i filmen oxå:


Det är filmat och så med mobilen för att jag råkade glömma systemkameran hemma :S
 
/Jossan

Stallet idag

Idag åkte jag till stallet vid två/tre och va där till sju. Gjorde väl inte så mycket, Stina red ut med Hanna iafl. Jag, Hanna, Emilia och Sandra "löshoppade" Sintra. Och det gick väl ganska bra, slutade med 1m - 1.05. Kommer film och bilder snart så nu när ni vet att jag lever tänkte jag fortsätta med filmen och en annan sak som jag gör i PS.

/Jossan


Twilight mys i soffan !

Ska kolla på breaking dawn part 1 och äta pizza :D hörs mer efter det :)
/Jossan


Hej igen?

saknat mej? haha ne men nu är jag tillbaka på bloggen igen. Eftersom jag ska till stallet idag :D Men nu måste jag kliva upp och packa ihop mina grejor så vi hörs väl mer sen.
/Jossan


heja!

Idag hejar vi fram de svenska hoppryttarna tycker jag, kommer kke inte hinna se alla själv men håller tummarna ändå.:)
/Stina

Hudik

Åker nog upp till Hudik vid elva eller nått, ska bara kolla lite och kolla om mitt schabrak har kommit. Hoppas hoppas hoppas.
/Stina

hej hopp

God morgon! Nu ligger jag i soffan och gör inte så mycket, ska nog äta frukost eller nått snart. Ikväll blir det som sagt hoppning efter hoppningen på tv:n. Fixar nått inlägg tills senare.
/Stina

Därför att jag...

.... Har en hemlighet är jag lite osocial på bloggen men förhoppningsvis om allt går som det ska så kan jag avslöja hemligheten under den här veckan. Försöker iafl uppdatera så gott jag kan tills dess. Idag har jag varit på stan och köpt en ny mobilladdare eftersom den gamla är trasig. Passade på att gå in på Gina tricot då oxå och jag hittade ju givetvis en snygg tröja som jag var "tvungen" att köpa ;) Sen på kvällen så var vi hem till lillasyrrans kompis en sväng och åt lite muffins och spela Wii. /Jossan


blabla

Hej! Känner mig allmänt dryg och så nu, red iaf ut på Douglas med Christine i morse, gick finfint. Sen lite senare red jag någon form av dressyr på Jagge, han tyckte det var svårt att lyssna på mig när jag 'förklarade' dåligt men det gick ju det oxå. Motgångar finns ju för att man ska kunna visa hur stark man är, kunna ta sig tillbaka och vara bättre än någonsin. Imorgon kväll blir det hoppning för min del efter hoppningen på tv.
/Stina

6 Augusti 2012

Sitter på bussen nu påväg till pappa. Vi åker just genom Delsbo. Får väl se vad jag hittar på under tiden jag är hos pappa men jag kommer iafl hem på torsdag kväll. Nu måste jag spara på mobilbatteriet, så vi hörs! /Jossan


Utkast: Aug. 05, 2012

Har tråkigt just nu. Ligger i sängen och gör nada. Idag red jag ut med några på morgonen. Red lektionshästen dunder då. Har haft hand om han hela helgen pga brist på folk som ville rida och ta hand om dem. Uteritten gick bra iaf och på eftermiddagen red jag dressyr på Jagge på utevolten, Hanna, Molly och jossan red också där och då och det är alltid
/Stinaroligtmed lite sällskap. Jagge var dyr iaf gick jättebra och så

Gårdagens hoppning

Det gick över förväntan på hoppningen faktiskt! Först så hoppade vi lite grindar och så eftersom dom endå var framtagna. Det var inte så högt men det kändes bra och det är ju viktigast. Efter ett tag kom Molly oxå eftersom hon skulle rida ut med Stina sen. När Stina frågade om hon fick höja så sa jag nej. Men Molly bara höjde utan att fråga och då gick det bättre ;) Slutade med att det blev höjd rekord! :D <3 Så nu tror jag att min hopprädsla är sågott som botad, vilket är jätte skönt! Nu ska ni få se bilderna.


KKe ca 55 cm.

65 cm - tror det var här jag slog mitt tidigare rekord.

Det sluta på 75 cm. Vilket jag nog aldrig skulle klarat utan bästaste Eddie.

/JossanEddie och Jag för en del år sedan

När jag städae uppe på mitt rum för ett tag sedan så hitta jag en gammal bild på mej och Eddie. Så nu har jag scannat in den så ni ska få se ;)


Vet att bilden är suddig men förhoppningsvis kan jag hitta orginalet på datorn nångon gång och det är säkert inte lika suddig ;)

Men jag kan endå inte annat än att tycka det är lite kul att vi faktiskt hade samma schabrak idag :P

Hoppas på att kunna leta fram fler sådan här bilder. Då jag tycker det är kul att se själv ;)
/Jossan

Gårdagen

I går hade jag Eddie och jag har även haft han i dag och ska ha han imorgon oxå. Igår så red vi ut med Stina och Jaguar, vi red till några stockar som är uppe vid elljusspåret. Det  gick jätte bra att hoppa dom o.sv fast Eddie va SEG...
Men det blev bättre när vi hade galopperat lite och när vi skulle hem var han helt ok pigg faktiskt :)
Så klart har vi inga bilder eftersom vi inte hade nån fotograf med oss. Dom bilder som är fotade i skogen som vi lägger ut här på bloggen är typ alltid fotade av mej eftersom jag ibland går med till skogen när Stina rider ibland är även Molly och Moa med. Men eftersom jag inte har nån ponny så brukar jag ta med kameran och följa med endå ibland. (Nån måste ju bygga upp hindren!? ;) ). Fast hälst hade jag ju följt med på en ponny istället ;)

Idag hoppa vi (Jag och Eddie), Stina var lite "ridlärare" och fotograf. Så idag så får ni lite nya hoppbilder på mej ;)
Jag tar och skriver om hoppningen i ett annat inlägg med bilder så håll utkik ;) 

Imorgon vet jag inte vart jag ska rida, men det blir nog dressyr eller uteritt. Förhoppningsvis blir det uteritt men jag vet inte med vem isåfall eftersom Stina ska nog inte ut nå mer. Hon red ju ut på Jagge i fredags och idag red hon ut på Dunder med Molly. Som btw har kommit tillbaka med Libell från betet nu. När jag åkte från stallet så skulle Stina longera Jaguar eller vad hon skulle göra, men jag skulle hem och grilla med mina kusiner så jag kunde inte va så sent istallet ;)

/Jossan

Cherise rosa schabrak

Min favorit är det högst upp från Lamicell, vilket är eran favorit? :)
/Jossan

Har precis bakat muffins med min lill kusin. Det blev kladdkakemuffins med Marshmellow fluff ovan på. Så påminnelse till mej själv, ha inte kladdiga saker i spritsen, det blir dåligt ;) och dom va varma när jag hävde på fluffet så det smälte. Men förhoppningsvis är dom iallafall goda :) /Jossan


Bilder från min instagram ;)

/Jossan


Fullt upp :/

Det är sommar. Så vi hinner skriva så mycket och tyvärr blir uppdateringen lidande :( Åsså har vi lite blogtorka. /Ljusdalsryttarna


barbacka

Hej! Red ut barbacka idag med Sandra, och jossan gick med. Vi bara myste på i skogen. Imorgon blir det hoppning på världens bästa Jaggeponny.

/Stina<3

Är i stallet

Och jag har precis kommit hit, det är ganska tråkigt för det är inte så många här. Men ja får väl försöka hitta på nått iafl ;) brb! /Jossan


God natt!

Har problem med mobilen så jag återkommer imorgon med bättre uppdatering :/ /Jossan


RSS 2.0