Veckoplanering Eddie

Söndag (vecka 17): Privatlektion i dressyr för Emma (På hoppbanan)
Måndag (vecka 18): Markarbete/hoppning för Emma (I ridhuset)
Tisdag: Jag red Diskett, Eddie gick lektioner (På hoppbanan och i ridhuset).
Onsdag: Red dressyr på rid & häst för Helena (I ridhuset)
Torsdag: Vilodag
Fredag: Privatlektion i dressyr för Emma ("genrep" inför tävlingen, Förhoppningsvis ute på dressyrbanan om underlaget är okej, annars i ridhuset)
Lördag: Trimma/rida ett lite lugnare pass (på dressyrbanan om underlaget är okej annars inne i ridhuset)
Söndag: Tävling på hemmaplan denna gång! Rider Lc:1 2015 för andra gången och hoppas på att han har energi på banan denna gång.
 
 
Denna vecka blev det väldigt många pass med Eddan och ingen kan vara gladare över det än jag. Önskar det vore såhär varenda vecka!


/Jossan
 

Hoppar lite smått med Diskett

Igår blev det lite att jag hoppade lite med Diskett. Tänkte först rida lite upphöjda bommar men hon hoppade ju så så blev det lite små "hinder" istället. Märks att hon tycker det är riktigt kul och det ska bli intressant att börja hoppa lite högre med henne sen nått tag.  Har en liten film som jag tänkte visa er iallafall, det är totalt andra gången vi hoppar.

(Glöm inte att ta hd kvalite)
 
/Jossan
 

Träning imorgon

Ja, hejsan på er!
 
Imorgon är det dags för dressyrträning med Jagge, vi åker till Nytorp och ska träna för Jennie som jag brukar träna för då och då. Definitivt det bästa man kan göra på Valborg. 
 
På fredag är det ju röd dag, då ska jag jogga Jagge inne i ridhuset, för i helgen är det tävling, wehoo!
Kommer bli en bra tredagarshelg tror jag, med nästan uteslutande hästtema för min del. Det gillar jag!
 
Bjuder på en bild från Bollnäs hopptävling, där vi nollade LC (90 cm).
 
/Stina
 


Privatlektion 26 April

Vi tränade lite vägar och sånt ur Lc:1 och jobbade vidare med galoppen som bara blir bättre och bättre. Så nu är jag väldigt väldigt taggad på hemmatävlingen på söndag. Tyvärr är den i ridhuset så jag förväntar mig inget fantastiskt resultat men vi ska göra det bästa av situationen.

/Jossan


Nora och Twist - Aprilhoppet i Söderhamn

I söndags var jag och fotade lite i Söderhamn. Fotade mest dom jag kände eller visste vilka det var eftersom jag ville mjukstarta fotosäsongen lite. Det var även utomhus för första gången i år så det var ju såklart lite extra kul. Har inte hunnit redigera så mycket bilder än. Men tänkte visa några på Nora och Twist sålänge.
 
 
 

/Jossan

Film från tävlingen i Delsbo

Eftersom det var en som ville se så här har ni filmen från tävlingen i Delsbo. Som sagt tappade han all energi när vi kom in på banan. /Jossan

Hoppning/markarbete 27 April

Låter bilderna tala för sig själva! Men visst är han fin!?

/Jossan

Guld till Steve Guerdat

Ja här ser vi vinnaren av årets världscup i hoppning, Steve Guerdat!

(Jag måste verkligen sova så jag får kika på omhoppningen om övriga medaljer imorgon)
/Stina

Världscupfinalen i hoppning!


Kolla på SVT24!

/Stina


If this love only exists in my dreams...

Don't wake me up!


/Jossan

Tävling imorgon

Hejsan på er! 
Imorgon är det som rubriken lyder tävling för min del, det är dags för säsongsdebut på hoppbanan för mig och Jagge. 
Vi ska hoppa en LC dvs 90 cm, på Bollnäs ridsällskap. Klassen går i bedömning A om jag inte minns fel, det är iaf så att de med lika antal fel är likaplacerade, typ som en clear round.

Jag har varit sjuk och innan idag hade jag inte ridit sedan i måndags, men idag trimmade jag Jagge, och han gick fram bra för skänkeln och det gick bra att reglera gångarterna.

/Stina


Hinner inte alls med

Dagarna bara flyger iväg. I måndags red jag som vanligt lektion, tyvärr var Emma utomlands och Bettan var sjuk så vi fick ha Helena som jag har på Rid & häst. Hade Dunder, men jag tycker inte det är nått intressant för er att läsa om när jag rider han och dessutom har jag inga bilder för han var pigg/tittig och jag ville inte att kameran skulle skrämma han. 

I tisdags åkte jag med Nora till mitt hjärta för att kolla när hon tränade för Gaby. Blev inte några superbilder eftersom det va inne och Noras ponny är brun. Men det gör inte så mycket.

Igår fotade jag lite hästar till teatern jag är med i på skolan. Eftersom det skulle vara i morgonljus var det bara att studsa upp vid 7 och åka till stallet.  Sen skippade jag rid & häst eftersom jag kände mig lite smått sjuk och vill inte riskera nått nu när det är föreställningsvecka med teatern nästa vecka. Blev därför kvar i skolan till ca 22.30 för att repa teatern och när jag äntligen kom hem (23.40) var jag helt utmattad och hade inte ork att skriva här.Noras ponny - Twist


/Jossan

Dressyrtävling i Delsbo 5/4

Eddie gick ganska bra på framridningen och hade mycket energi och var allmänt glad. Men när vi kom in i ridhuset där det inte var några andra hästar eller så så tyckte han det blev tråkigt och blev sitt vanliga sega jag som han alltid är när jag rider program. Sen efteråt när jag gick ut och travade av och så så var han också väldigt fin. 

Kan nog helt enkelt dra slutsatsen att varken han eller jag tycker det är nå kul med ridhus, tyvärr så är det ju inte mycket dressyrtävlingar utomhus. Så vi ska försöka pricka in dom få som är.

Har en film också, men den måste jag fundera lite innan jag lägger ut. 


/Jossan


Diskett i tisdagsHär har vi en bild som togs på oss efter en supermysig skritt tur i tisdags. Hon var väldigt avslappnad men ändå pigg och sökte sig i en lägre form och fick upp ryggen mer än hon brukar. Det är precis vad hon behöver så det var ju väldigt bra. Dock hur tråkigt somhelst att bara kunna skritta.

/Jossan

RSS 2.0