Tävling idag då


Första försöket i LE så hoppade han fint och hade bra tempo fram till 4an tror jag det var som var en "tysklands oxer" där blev det stopp tre gånger och därmed valde jag att starta om och då var vi helt felfria.
Jag vet inte varför han stannade för vägen var bra, tempot var bra och han kom inte fel. 

Väldigt nöjd även om jag bara hoppade LE. Hade ju anmält mig till både LE och LD men det kändes bra att avsluta med en bra runda och inte behöva få ett dåligt resultat i LD "bara för att".

Kommer lägga upp filmer från båda rundorna här sen förmodligen även om dom inte är så jättebra.

/Jossan
 

Good night

 
 
// At night when the stars
Light up my room
I sit by myself
Talking to the moon
Tryin' to get to you //

/Jossan

 
 
 

Tävling imorgon

Imorgon är det då äntligen dags för tävling igen! Som jag längtat tillbaka till tävlingsbanan efter min senaste start som var innan sommarlovet. Denna gång blir det dock tävling på hemmaplan och dessutom i hoppning (som jag inte startat nått iår). Jag kommer främst att hoppa LE (70cm) och ev LD (80cm) beroende på hur det går i första klassen. 

Dagen har ägnats åt tävlingsförberedelser såklart, banbyggnad (kan redan banan), duchning av ponny och putsande av all utrustning. 

Ska föresten bli lite extra kul imorgon då det är fler hemmaekipage som ska vara med än vanligt. Ridskoleponnys som går sina första tävlingar du dom just blivit inmätta, Dunder och Julia (LD & LC) samt Magda och Viktor (LE) så självklart hejjar jag lite extra på dom.  Sen har vi ju Stina, Moa, Fillan och Lovisa (även om dom två sist nämnda tävlar för Delsbo) som jag håller tummarna lite extra för.

Tyvärr kommer jag nog som det ser ut inte kunna fota varken LE eller LD eftersom jag ska va med själv, men resten av klasserna ska jag absolut försöka fånga på bild. (Vilket påminner mig om att jag måste sätta kamera batteriet på laddning). 

Eddie är redo, jag är redo och outfiten är redo. Håll tummarna för oss imorgon nu så ska jag försöka uppdatera nått under dagen imorgon...

/Jossan


Jag lever, faktiskt

Hejsan på er!
Som rubriken lyder så lever jag trots min frånvaro här. Har börjat gymnasiet och börja sakta men säkert komma in i rutinerna igen.
 
Hästlivet rullar på och på söndag är det dags för hopptävling för ponny hemma på LRK. Det är över 110 anmälningar för dagen så det ska bli riktigt roligt. Jag och Jagge startar de två sista klasserna, som är LB (1m) och LB+5 (1,05 m).
 
Hopptränade i onsdags gjorde vi, först kändes det inte så bra och då red jag dåligt, men på slutet fick vi bra flyt och ridningen blev bättre, då kändes det bra.
 
 
Vi hörs mer, för nu är jag riktigt motiverad att skriva, ni ska bland annat få bilder från min och Jagges första terrängträning.
 
Stoppar in en gammal bild för att göra inlägget lite roligare. 
 
/Stina

Bilder på Hanna och Napilad


/Jossan

Ridlektion med Dunder (Bilder)

 
 

/Jossan
 

Jag & Eddie

 
 
 

/Jossan

Ridlektions premiärBlev faktiskt Dunder tyvärr men det var ju ganska väntat även om man hoppas in i det sista varje vecka på att det ska stå mitt namn brevid Eddies på listan...

Gick faktiskt riktigt bra, och visst var det väl lite kul att rida Dunder igen även om hans temperament inte riktigt passar mig egentligen. Gick riktigt bra. Han hade rätt fin form nästan hela lektionen och de brukar va lite sisådär med han. 

/Jossan

Every step I'm taking, Every move I make, Feels lost with no direction...


Eddie från gårdagens ridpass (har ridit honom hela helgen). Igår stod det lite bommar på schemat tillsammans med Hanna och Spöket. Eller ja dom hoppade lite också men det får ju inte jag göra så jag häll mig till bommar...

/Jossan
 

❤ Is this really happening? I swear I'll never be happy again ❤

 
Eddie i fredags, lite ringrostinga i dressyren just nu men vad gör väl det när jag bara hoppas allt löser sig snart...
/Jossan

Bitless


/Jossan

BusigHaha behöver jag säga att detta inte var så populärt hos Stina?

/Jossan

Diskett 15 Juli

Kom på att jag glömt visa bilderna från när jag red Diskett och fick lite hjälp av Stina.
 
 
 
 
/Jossan

RSS 2.0