En tävlingsdag (Söderhamnshoppet)


Nästa stopp Ringnäs

Nu är vi snart framme i Ringnäs för att hämta Jaguar som har sovit över där, det är dag 2 på Söderhamnshoppet idag.
/Ljusdalsryttarna


Nästa stopp Söderhamn

Nu rullar vi till Söderhamn för Stina ska tävla. Jaguar ska sova kvar där och vi ska sova hos Stina eftersom det är tävling imorgon också.

/Ljusdalsryttarna


Jaguar 19 juni

 
 

/Ljusdalsryttarna

Stina och Douglas rider dressyr på ängenFrån 22 juni (lördags)

Douglas står nu mer på sitt sommarbete som ligger ganska nära där jag bor så Stina red honom när hon och Julia sov här i lördags. 

/Jossan

Josäfins nya videoblogg!


*Älskar hennes videor*
/Jossan

Olika grimmor som Eddie haft


Han har säkert haft fler också men det här va dom jag hittade bilder på. På dom två bilderna överst till vänster är det samma grimma men det där gröna fodet har lossnat. Just nu har han den äppelgrön/röda (längst upp till vänster) och den rosa/svarta luddgrimman.


Villken av dom på bilderna passar honom bäst?

/Jossan

Outfit från Horsemeup!

Hej! Här kommer en brun outfit från Horsemeup.se.


Detta händer idag

*Först ska jag åka till stallet och rida ut med Stina om jag får tag på Eddie i hagen.

*Sen ska jag och Stina åka hem hit och Stina ska rida Douglas, eftersom han står här nu. Vi ska grilla och sen ska Stina sova här.

Så nu vet ni lite vad vi ska göra idag.
/Jossan


Russ med knoppar

Från dressyrtävling i Ljusdal (11-12 maj)
/Jossan

 


Glad midsommar!

Hej! Vi vill bara säga att vi önskar er en trevlig midsommarafton!
Glad midsommar!


Flummigt liv!


Zack

Ja som ni såg red jag en häst som heter Zack idag. Det är Jagges boxgranne och idag hoppade jag och Jagge tillsammans med Anna-Lena som har Zack. Vi hoppade på volt och sedan hoppade vi studs. Då tyckte Anna-Lena att jag skulle pröva rida Zack och då gjorde jag ju det. Gick faktiskt riktigt bra för att vara första gången, han har otroligt stor skritt och galopp så jag hade lite svårt att sitta i galoppen. Jag och Zack hoppade i alla fall en liten trippelbarr och två räcken med grindar, han är så söt för han hoppar allt, sen vet han väl inte riktigt var och hur han ska hoppa av än men hoppar det gör han med glädje. Jag var ju inte heller van hans språng så när vi landade hamnade jag lite ur balans.
Sedan hoppade jag upp på Jagge igen i alla fall och han hoppade med en himla fart, jag bestämde att vi skulle över grindarna på första försöket, döda eller levande och över kom vi i en väldig fart.

/Stina


Jag & Zack
*vet inte vad som hände med kvalitén på filmen*
/Stina

Nu är bloggens sommarlov slut!

Har ju haft lite oplanerad bloggpaus i ca en vecka, detta pga att Stina har varit på Cypern, och jag tycker det är tråkigt att blogga själv. Men nu drar vi förhoppningsvis igång här igen. Tar en liten snabb reumé på vad som hänt under tiden jag varit borta.
 
Måndag 10/6
Pengarna räckte inte till klasströjor så vi gick och fikade för dom istl, och ja det va ju lite udda att betala fika för ca 1300 med kontanter och vi fick några blickar på oss, men kul hade vi, och det är det som räknas.
På kvällen va det avslutning på ridlektionerna och då hoppade vi en liten bana, får se om ni får se film på det. 

Tisdag 11/6

Klassen spenderade en underbar men något kall dag på nore (en strand), typ spelade volleyboll, solade, och jag gjorde faktiskt årets första dopp. Vilket med tanke på vilken otrolig bandkruka jag är, är en stor bedrift. ^^

Sen hade vi ca halva klasskassan kvar som vi va tvungna att hitta på något för, så då togs ett gemensamt beslut om att vi skulle köpa Ben & Jerrys till alla, så då fick några av dom som hade moppe dra till Ica och coop (det tog slut på första stället därför måsta dom åka till ica också) för att handla det. Fortfarande med kontanter och det är inte varje dag som någon köper 18 st Ben & Jerrys så det va säkert en upplevelse det med. När dom väl kom till nore var typ alla tvunga att fota till instagram/twitter innan vi kunde äta.

Onsdag 12/6

Hände inte mycke, vi var lediga och jag va i stallet, hästarna släpptes i sommarhagen och jag fotade lite.

Torsdag 13/6 - Skolavslutning
Kommer ett längre inlägg om det, med fler bilder, jag slutade ju trots allt nian.
 
Fredag 14/6
Hade examens fika med släkten. Resten av dagen gick år till sommarlovets första sovmorgon och sen va det en allmänt chill dag. 
 

Lördag 15/6 & Söndag 16/6
Var jag i Delsbo, och fotade på deras hopptävling som var i på söndagen. Kan ju tillägga att Delsbo tävlingar = regn. Så både jag och kameran var ganska ordentligt blöta när jag kom hem, men det är faktiskt såpass kul att fota så jag överlever lite regn. Frågan är bara om kameran gör det.  Fick åka hem med Moa som hade varit med och tävlat det gick riktigt bra för henne eftersom hon vann båda klasserna, så, Grattis till henne!


 
* Fick ett jätte fint armband av Stina idag.

Ridlägren har även börjat den här veckan, ett knatte läger på förmiddagen och ett för dom som ridit 1-2 terminer på eftermiddagen. Jag har hjälpt till på båda och ska även göra det imorgon som är sista dagen. 

Nu är det bäst jag slutar om nån ska orka läsa det här inlägget...
/Jossan

Ny Design!Lite småfix kvar men kunde inte hålla mej från att lägga ut den, vad tycker ni om den

/Jossan

Tro det eller ej!

Man jag har lyckats fixa en design som jag är nöjd med, den kommer förhoppningsvis upp här nån gång under morgondagen (eller senare idag då) ska bara få godkönande från Stina också. Åh jag kan knappt vänta..... 

Men nu måste jag nog ta och sova om jag ska orka göra nått alls imorgon och inte sova till ett som jag gjorde idag (igår)...
*Bild på Franklin (en privat häst), från idag (igår)*

/Jossan

Varit och hälsat på Nelson

Idag har jag och fillan varit och hälsat på min lilla ponny (Nelson) som jag hade när jag va liten. Men nu bor han hos mina kusiner.

Passade på att fota lite oxå så ikväll kan ni förbereda er på en liten bildbomb här på bloggen.

/Jossan

Utmana oss

Nu när det snart är sommarlov tänkte vi att ni skulle få utmana oss.

Kommentera nått ni vill att vi ska göra, med hästar/eller utan.

Vi väljer ut dom bästa och dom som är möjliga för oss att utföra, fimar och lägger ut här.


/Ljusdalsryttarna

Barbacka lektion

Barbacka lektion stod det på schemat inför dagens lektion, det va egentligen tänkt att vi skulle rida ut, men det blåste lite förmycket för det. Jag skulle egntligen ha Eddie men jag bytte så att jag fick ha Tjejen eftersom det gick så bra sist. Trodde ALDRIG jag skulle frivilligt byta bort Eddie på nån lektion, men allt ska ju ha en första gång..

Nu ska ni få se lite bilder från idag istället, vi tränade på öppna och sluta.
/Jossan
 

New in!Shoppade lite på hööks när vi var i Uppsala i helgen, får se när det blir tillfälle att använda sakerna. Förhoppningsvis snart, och då ska jag se till att fixa någon som kan fota.

/Jossan

Har ingen motivation

Så det blir tomt från min sida tills den kommer tillbaka!

/Stina


RSS 2.0