Privatlektion (bilder)


Bilder från Privatlektionen jag hade på alla hjärtans dag, trots allt var det bästa sättet att tillbringa den dagen på och jag  fick ju tillbringa den med ljuset i mitt liv.

Diskett 21 februari


Testade ett annat träns denna gång så jag kunde ha en annan outfit, hon kändes väldigt avslappnad och fin så ska testa fortsätta rida på det tränset så får jag se om det var det som gjorde nån skillnad. Tyckte även rent utseendemässigt att hon är snyggare i remont än aachen. Vad tycker ni?

/Jossan

Lite nya hagbilder från 18/2Gillar den här av nån anledning, den är helt enkelt lite annorlunda..
Orkade inte redigera bort trådarna på dessa två men man ser ju iaf steget och hur söt han är ändå.
/Jossan

Ridlektionen 9 februari

Har helt glömt bort att skriva om den här lektionen, och nu har jag faktiskt glömt bort lite detaljer. Minns att det var hoppning och att det gick rätt bra, han var inte riktigt framme för skänkarna men det var betydligt bättre än i tävlingsgruppen på söndagen.  Känner mest att jag har förståelse för att han inte vill springa lika fort som på sommaren/hösten. För han har faktiskt väldigt mycket päls just nu.
/Jossan

Atm (ridhuset)/Ljusdalsryttarna

My own valentine


 
Alla hjärtans dag firades såklart med en grym träning på bästa ponnyn. (Bilder kommer såklart upp!)

Grimmorna som jag beställde i december har även ÄNTLIGEN kommit så han fick passa på att inviga en av dom. Visst blev han fin?

/Jossan

Sneekpeak på gårdagens fotografering


Igår fotade jag Felicia och Max eftersom jag behövde lite bilder att göra en header av och eftersom det var påtiden att jag fotade lite härliga vinterbilder. Här kommer ett smakprov så ni har nått att kolla på medans jag fixar resten av bilderna.

/Jossan

I know you too well to say you're perfect


Lite blandade bilder från 2013-2014, som jag älskar denna ponny asså, obeskrivligt <3

/Jossan

Måndagens ridlektionBlir ju tyvärr tvungen att rida Royal nu ibland på måndagslektionerna eftersom Eddie inte ska behöva gå fyra grupper när dom andra går typ 1-3. Har inte så mycket att säga om Royal mer än att han verkligen inte är min typ av häst. Jag tycker mycket mycket bättre om att rida ponny och min ridning kan inte anpassa sig efter en så stor och lång häst. 

/Jossan

RSS 2.0