Grym helg :)

Sorry för den dåliga uppdateringen från min sida i helgen.
Men jag har haft fullt upp.
I fredags så va jag i stallet ganska sent för att mamma skulle fixa inför loppisen som va i lördags.
I går så va jag hemma själv eftersom mamma va på loppisen. Sen vid fyra kom Elin och Felicia och sov över och så. Och idag så sov vi till typ 11. Sen på eftermiddagen så kom släkten och fika och jag fick presenter (pengar). Eftersom jag fyller år imorgon :D
Har även fixat pärlor på mina hörlurar ;) (bild får ni nån annan gång)
/Jossan


Åker mot stallet för hoppträning i ridhuset









Tagga!!!
/Stina

Dagens pass

Hej! Red ju dressyr på Jaguar idag, gick inte så jättebra i början, inte jättedåligt men sådär varken eller, helt omotiverande, så då fick mamma rida lite, hon skritta bara men gudars vilken skillnad, red bara lite hursomhelst och gjorde volter och red på rakt spår osv. det gick iaf bra efter början.


Bild från i onsdags. ;)
/Stina

Kör på lite dressyr med min stjärna!



/Stina

Hudik ;)

Är påväg till hudik med klassen för att besöka ett museum. Så kommer inte blogga mer förens bussen påväg hem.
Tänkte bara skriva det, så nu vet ni vf jag inte uppdaterar i eftermiddag...
/Jossan


Rast!

Hej! Nu sitter jag i klassrummet, vi har rast och har inte så mycket att göra, åker till stallet ikväll och rider någonstans, kke inne.


Jag och Douglas


Jag och Wille


Jag och Snövit


Jag och Eddie


Jag och Jagge


Jag och Spirit
Lite bilder på mig och olika hästar.

/Stina

Tjao

Nu sitter jag uppe i "biblioteket" på skolan och har rast. Efter rasten har vi SO. Det är föresten US möte idag vid 18.00 så jag åker till stallet efter skolan.
Nu börjar lektionen snart, så hej då!

Visst har vi en normal klass? (bilden)
/Jossan


On my way to school...

Nu är jag påväg till skolan, vi börjar tio över åtta, efter skolan vid tjugo i tre hämtar mormor mig och skjutsar mig till stallet. Ska väl rida någonstans. /Stina

Bara några snabba ord...

Man kan inte älska allt eller alla men det låter inte en trycka ner någon eller något...


/Stina

Sep. 24, 2012

Jag vill kunna resa i tiden och börja om från början, hade det så bra då, tiden kunde stannat till..






/Stina

Sep. 24, 2012


Instagrambilder.















Helt olika bilder för att ni ska få se min mångsidighet. ;)

/Stina

Resultat

Hallå! Nu tänkte jag skriva hur det gick att tävla igår. Det gick ganska bra, iaf med tanke på att underlaget var tungt och blött. Vi var felfria i LD och rev ett hinder i omhoppningeni LC men är nöjd i alla fall och det är det som är viktigast.



det här är förresten första inlägget från blogg.se appen på min mobil :)
Bilden är från i våras.
/Stina

Nu kör vi!

Ponnyn står i transporten, nu är det dax för skuttetävling på Douglas, rider LD och LC.
/Stina

Nu ska jag sova

Är trött och kall eftersom det regnat hela dagen. Det blev inte att jag fotade alla. P.ga att jag inte ville blöta ner kameran mer än nödvändigt.
Min kusin följde med mej ner till klubben idag iafl. Sen på eftermiddagen så kom pappa, Sus & Maya hit med mina födelsedagspresenter. Eftersom jag fyller år nästa helg och då ska jag va hemma i Ljusdal. Jag fick en iPhone högtalare och ett presentkort på Gina Tricot. Och efter det så åkte vi och åt på "11:an" jag åt plankstek. Det slutade iafl med att Maya ville sova här hon oxå så imorgon ska hon och Johanna(min kusin) hem till henne och rida om det är bättre väder. Vilket betyder att jag får gå själv till dkrs imorgon, men det gör inte så mycket eftersom jag kommer ju träffa Stina där när hon ska tävla med Douglas.

God natt!
/Jossan


Inget vidare väder

Är just nu på Dkrs för att fota hoppningen idag är det stor häst och precis som förra gången jag va här så är det jätte regnigt :(
Jag hoppas på att det blir bättre väder imorgon ...

/Jossan


Åå vad kul det kommer bli!

Nu är jag anmäld till Miljötinget 2012.
Så 9 November beger jag mej till Avesta (Dalarna) tillsammans med Jonte, Moa, Sabina, Elin, Felicia, Melanie, Billy & Axel (Klasskompisar). Vi ska sova över på nån gymnasieskola fredag till söndag. Och gå på workshops åsså vidare..
Det kommer säkert bli jätte kul. Men kke lite läskigt med tanke på att alla skolor i hela Dalarna & Gävleborg är inbjudna. Och att vi kommer va minst där eftersom det är för 9:an till 3:an på gymnasiet ...
/Jossan


I skolan

Halloj! Nu sitter jag på skolan och bloggar som ni märker, igår hoppade jag Jagge för Sara, han gick rätt bra bitvis, vi hoppade ett räcke på 120 cm i början och sen höjde hon lite och då blev det vingligt, han stannade och jag ramlade rätt in i bommen och ett hinderstöd, aja uppdaterar er mer sen.
 
/Stina

asså...

/Jossan


Oj inte mycket tid...

Det blir inte så mycket bloggande nu med alla 100-tals bilder som ska redigeras och skickas.

Men igår va det iallafall ridlektion.
Jag red Eddie och det gick bättre än någonsin. För jag testade att rida med en halsförlängare. Vi tränade på framdelsvändnigar utan stigbyglar och Eddie blev lite tjurig eftersom han tyckte det va så jobbigt.

I dag har vi föresten skolfoto...
Hörs!
/Jossan


sov dax

Har redigerat bilder hela kvällen. Men nu måste jag ta och sova om jag inte ska svimma imorgon på skolfotograferingen. ;) Det är ju föresten ridlektion imorgon oxå..
god natt!
/Jossan


God natt

Tävlings dag imorgon oxå på stallet. Självklart ska jag dit och fota så klockan är ställd på 7. Det börjar ju nio med jag ska va där lite innan vid typ 8. Måste sova nu...
god natt
/Jossan
(Random bild på nå nyckelpigs grejor som jag hitta i nån låda nånstans... ^^)


Fullt upp jao!

Hej! Nu sitter vi i soffan och har allmänt flum jao. Har inte så mkt art skriva om, det är ju hemmatävling.

/ljusdalsryttarna

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2468779/images/2012/pic_505465b4e087c32382971ea1.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2468779/images/2012/pic_505465e09606ee64ee4a40d3.jpg" class="image">


IPhone nörd ..

Som jag är så sitter jag och kollar på live sändning från iPhone relisen (stavning)

Om två minuter börjar det så nu ska jag återgå till kollandet ;)
/Jossan


Rast

Hello! Nu har vi rast och sitter och tittar lite på Youtube, ska nog gå och dricka lite vatten typ nu, Jagge var feberfri igår iaf, hoppas han är det idag oxå.
/Stina

RANDOMFLUMINLÄGG

Nu skriver vi allt vi säger, (Stina och Jossan): Ville inte * visa upp det, * räddade och * bah okeej. Hahahahhahahaha flum men ph hehheaaaaaaaaagttihihi uno dos tres quatro sinco siete 
men orka, skriv ett vanligt inlägg, det där är ju helt...FLUM men gå inte in på kunskaps det hette nått på k, Banken?
det hette nått på k, banken???? haahahhha
heheh

Har kul ... (eller inte..)

Sitter i stallet nu eftersom vi sluta tidigare p.ga att dom håller på och typ bygger precis bredvid vårat klassrum så det är ganska högljutt ;)

Nu ska jag iafl ta och äta lite glass och läsa nån random häst bok som jag hittade här nyss..

Hörs!
/Jossan


Bilder - Mystik & Casper - Dkrs

Va ju som sagt hos farfar i går och han bor ju granne med Dkrs (Ridklubben i Delsbo) och då passa jag på att fota lite. Det blev ju inge riktiga wow bilder och vädret var ganska trist men jag blev ganska nöjd med bilderna iaf. Dom på Mystik blev ju klart bäst men det va för att han stog närmast.

Mest nöjd med den här bilden :)

Casper, tänk att jag faktiskt har ridit han på ridlägret en gång, han kändes sjukt stor tyckte jag men han är ju typ bara 160 cm ...


/Jossan




Det blev för mörkt..

När jag kom på att jag skulle fota tröjorna som jag köpte idag var det alldeles för mörkt ute för att få några bra bilder.
Så det bli kke att jag lägger upp bilder imorgon istället om det inte blir för sent efter ridlektionen.

Vi han iafl åka till Nelson en stund efter att vi hade varit hos farfar idag ;)

Men nu måste jag sova om jag ska orka upp till skolan imorgon...
/Jossan


On my way...

Ska åka till Delsbo nu för lillasyster ska sälja jultidningar och så har farfar fyllt år.

Vi har redan varit på marknan så jag åker direkt hem till Ljusdal med bussen från Delsbo.

Idag så köpte jag 2 USA tröjor. Och så åkte jag Virvelvinden med pappa och Maya, först fick vi vänta länge i karusellen för att den skulle bli full. Men vi blev lixom kompenserade för det sen när vi väl åkte för vi fick åka jätte länge ;)
Trots att man blev yr ett tag efter så var det kul. Och jag och pappa övertalade Maya att åka Hulken (som ni vet dom där elefanterna som går runt runt och upp och ner fast mycket roligare). Det va ju tur att vi fick henne och åka för sen ville hon åka igen, så då gjorde jag och hon det ;)

Bilder på shoppingen får ni ikväll när jag kommer hem.
/Jossan


Hängig ponny...

God morgon! Igår eftermiddag när vi kom till stallet hade Jagge inte ätit och stod och hängde, jag kollade febern och då hade 41,1 graders feber, inte bra. Vi ringde distriktsveterinären som kom efter ett tag,hon kollade febern, då hade den sjunkit lite, 40,6, hon kollade igenom hela han och gav han febernedsättande, han hostade inget igår och var inte heller snorig men vi åkte dit igen lite senare och då hade den sjunkit till 38,3. Hoppas att han blir bra snabbt nu.

/Stina

Stan

Är påväg till stan, förhoppningsvis blir det att jag shoppar nått ;)
/Jossan


Marknad osv

Åkte direkt till pappa efter skolan igår och så åt vi middag sen vidare till hudikmarknan. Där så gick vi runt och kolla i alla stånd och åkte lite karuseller. Jag åkte en som hette Twister med Maya (min lillasyster) sen åkte jag och pappa en som hette Hulken. Då hade vi en biljett kvar så då åkte jag och Maya Larven (en bergochdalbana). På vägen ut från markanaden köpte jag en väska. När vi sen kom hem därifrån orkade jag inte skriva nått.
Vi ska föresten dit idag och säkert imorgon oxå. ;)
/Jossan


Dödstrött!

Hej! Tänkte skriva om dagens ridpass på Jaguaren och Douglas men är dödstrött så fixar det imorgon i stället. Gick iaf väldigt bra på båda hästarna.

/Stina

Ja vad säger man?!

Hej! Igår skulle jag longera Jaguaren på kvällen, men han hade liksom som ett jack i mungipan, som ett skavsår fast ett hundlager hade spruckit, skinnet där var bortskavt, han blödde inte och hade inte gjort heller så det är väl lugnt men jag ville i vilket fall inte stoppa in ett bett i munnen på honom. Så vi gick på promenad i stället och när jag kommit kke 500 meter från stallet, man går upppför en väg och sen svänger man åt sidan på en annan väg, i vilket fall så var det en presenning som blåste så Jaguaren blev rädd och vänder så jag tappar grimsaftet och travar i väg, grimskaftet går sönder när han klev på det och sen sprang han ner mot stallet, jag ville inte stressa han så jag gick en bit bakom, blev aldrig rädd heller. Men när han var så lågnt ner i backen att jag inte såg honom sprang jag såklart, ville se att han mådde bra och så.
Det gjorde han i alla fall och jag tror att Sara hade fångat han som handhäst för hon red Isse då.
 
/Stina

....

/Jossan


Rast nu!

Hallå! Nu har vi rast men har inte så mycket att skriva om men idag ska jag till stallet på eftermiddagen och rida eller longera eller nått. Får se vad det blir för nått.

/Stina

Läser, på skolan...

Sitter på skolan och läser. Eller ja jag tog en paus för att blogga nu. Jag läser iafl Pojken i randig pyjamas, eftersom jag skulle få frågor på den när jag är klar.
Nu ska jag fortsätta läsa..
/Jossan


Vad jag gör just nu:

Kollar på videos på Youtube:




Hahah, kul inlägg va? - nej men kolla på filmen! ;)

/Jossan 

HAHAHA xD ^^


/Jossan













Rast

Hej! Nu har vi rast och sen ska vi ha matte och engelska tror jag.
När vi slutat cyklar jag förbi mormor och sen cyklar jag nog vidare till stallet för lite ridning eller nått.
Uppdaterar under eftermiddagen eller/och ikväll.

/Stina

Ovisade bilder - blandat

 
 

Kattunge på Cypern.
 
/Stina

En dikt...


Det är Storm på bilden så ni vet ;)
/Jossan

Två gamla designer



Fast den nedersta hade begé bakgrund oxå.


Villken tycker ni är snyggast?
Själv tycker jag nog den översta.
/Jossan


Dagens ridlektion

Jag fick Eddie och vi hade bommar. Eddie va ganska seg först men sen när jag bytte spö så gick han bättre. Vi tränade på att räkna galoppsprång mellan två bommar och Eddie tycke nog det va kul för han blev lite piggare det kändes. Gjorde en paint bild på övnigen:


1. Först så skulle vi trava över bommarna som låg på läktarlångsidan åt båda hållen.
2. Sen så skulle vi galoppera över dom andra två (det var oxå bommar)
3. Och på slutet la vi upp små hinder (mellan höjden på sockerbitarna) och kom på ett par gånger.

Eddie skulle ha sex galoppsprång mellan bommarna och det lyckades vi få till ganska jämmna påengång ;)

/Jossan


Hoppbilder på mej och Eddie

Från sist när jag hoppade med Eddie. Det var även då jag slog mitt höjd rekord och hoppade 90 cm.















Oj, hoppas ni orkar kolla på alla för det blev lite fler än jag hade tänkt ;) /Jossan

Shoppingbilderna!

Hej! Här kommer shoppingbilderna:
 
JH tröja marinblå från hööks.
 
Jacka svart från JC.
Sport-bh och en tröja som jag har på mig idag, Stadium.
 
/Stina

If "Happy ever after" did exist, I will still be holding you like this...


<3 <3 <3 <3 /Jossan

Fixar inlägg

Hejsan på er! Nu ska jag börja fixa lite (läs många) inlägg som kommer komma upp under veckan när jag är på skolan, men det blir liveuppdatering också såklart.
Vi börjar 09.20 på måndagar så då kommer jag kunna fixa inlägg för kommande veckan varje måndag, ingen sovmorgon här inte.
 
Idag ska jag till tandläkaren vid två och sen uppdaterar jag nog er lite. Jag åker till stallet ikväll då vi ska natta, ska nog rida ut om någon vill rida med mig.
 
Sorry för att bilderna på shoppingen inte kom upp i lördags eller igår, hade inte riktigt tid, men de kommer upp under dagen.
 
/Stina
 

En bild från i vintras/julas tror jag.
 
 

Min outfit idag ;)

Tänkte jag skulle lägga ut en bild på min outfit som jag ska ha på ridlektionen ikväll.
Eftersom ridskolehästarna har dom marin-röd-vita schabraken nu så blir det ju den outfiten. Eller det är vad jag tror iafl, kanske blir det så att jag tar dom rosa ridbyxorna istället för dom är skönast. Men det får vi väl se sen då ;) /Jossan

Shoppingdag

  • Hej! Igår var jag i Sundsvall och shoppade lite. Det blev inte så mycket men lite i alla fall. En JH tröja marinblå från Hööks. En jacka från JC. Och en tröja och en sport-bh från stadium. Bilder kommer senare för mobilen har fått fnatt. /Stina

Vart köpte jag det rosa tränset?

Har fått den frågan några gånger nu, så då tänkte jag ta och svara i ett inlägg. Jag har ju som ni troligen redan vet ett rosa träns. Visst, vissa gillar det och vissa inte men jag gillar det och tycker det är fint/annorlunda och det är ju viktigast.
Vart köpte jag det då?
Svaret är att jag köpte mitt på ebay efter att jag hade letat ganska länge. Det finns troligen inte kvar i exakt den modellen jag har men jag kan tipsa om att gå in på ebay och söka för det finns säkert andra modeller. Just mitt träns är imorterat från england. Så gå in på den engelska ebay versionen. Dom kan troligen skicka till sverige ändå och det finns e.v bättre utbud.
Annars hittade jag ett träns som enligt mej är ganska snyggt som finns att få tag på här och en annan modell här

Hoppas att det här svaret är till hjälp för er som är ute efter ett rosa träns :)

/Jossan
 

Sorry

inga inlägg i går...
Men jag var iafl i stallet till halv 6. Jag cyklade dit direkt efter skolan. I skolan va jag med sjuorna som hade luffarslöjd hela dagen. Sen sluta vi efter lunchen <3

Och idag har jag bara suttit hemma och fixat med min önskelista. Fyller ju år om exakt en månad :D
Så nu ska jag skriva inlägg om utrustning och sånt. Eftersom jag endå sitter och kollar på sånt ;)
/Jossan


RSS 2.0