Programträning och massa Eddie

Red Eddie hela veckan fram till fredagen. Tänkte gå igenom lite snabbt vad vi gjorde och hur det gick.
 
Tisdags
Programträning med laget, reg igenom både Lc:1 och Lb:1 och han var fantastiskt duktig. Tänk vad kul om han kan gå lika bra på tävlingen på söndag.

Onsdags
Red uppe på hoppbanan och skrittade ut en liten sväng med Bettan som red en av dom "nya" hästarna (Kalle) för vi ville se hur han regarade och så. Eddie tyckte det var riktigt kul att få komma ut och vara ute som vanligt. Dock blev han lite rädd för ett rådjur som plötsligt skuttade fram i skogen brevid vägen haha. Men själva passet gick ändå super bra och han var pigg och glad.

Torsdags
Bestämde mig för att rida inne innan dressyrträningarna skulle börja och det tyckte inte Eddie alls var en så bra idé. Han blir genast mer omotiverad i ridhuset. Men trots lite strömavbrott och lite annat så blev han väldigt fin på slutet.

 

Fredags
Tog lite hjälp av Stina som även fick agera fotograf. Red på morgonen eftersom det var tävlingsgrupp på eftermiddagen. Men just denna gång prioriterade jag att träna dressyr inför tävlingen. Vi tränade mycket ökningar för det har vi lite svårt för. Jag måste våga satsa mycket mer och dessutom red vi igenom Lbn en gång och det gick faktiskt väldigt bra även denna gång.

Bilderna från i fredags kommer upp i ett eget inlägg då det blev så många fina.

/Jossan



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0