Tävlingsgruppen 23/2 - Jag och Eddie

Idag var det tävlingsgrupp igen och vi skulle hoppa en serie på medellinjen. Bettans plan var att vi skulle träna på att bara rulla på hindren och få in en bra känsla och samtidigt träna på sitsen. Men eftersom det var flera som ville ha grind och plankor med så stoppades det in i serien, vilket gjorde att det mesta fokus blev på att få över hästarna. Eddie hoppade dock både över koner, plankor och grind på första försöket. Första hoppet på grinden blev lite knas då jag tryckte till honom lite så han hoppade lite väl högt över och jag fick lite svårt att hänga med. 

Bilderna idag är fotade av Nora F och Fillan: 
 
 
 
 
 
 
 
 
Såg även på bilderna att min sits är under all kritik, även om blicken har förbättrats något enormt nu när jag inte är rädd längre.
Någon av er läsare som har nått tips på hur man kan förbättra sin sits i framför allt hoppning?

/Jossan
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Alice

Alltså (om jag förstod rätt nu så har du varit rädd och därför kanske inte hoppat så mycket innan?) din sits kommer bli bättre när du får in mer rutin och lär dig hur hästens språngkurva är. De hoppövningar som kan hjälpa är väl sånahär serier där du får träna på att ha en stabil men ändå följsam sits.

Sen om man tittar på dessa bilder så är det inte så himla farligt, man ser att du är lite ovan med att hoppa men ändå så har jag sett mycket värre ;)

2014-02-23 @ 22:32:40
URL: http://haffiefever.blogg.se
Postat av: Ida

Vad fint det ser ut!

SV: Hoppas att du kan göra det någon gång! :)

2014-02-24 @ 11:04:03
URL: http://gartunarider.blogg.se
Postat av: moa

Hej! Jag har kollat in en blogg som du har gjort en header till ! Den var jätte fin. Ni har en super fin header. En animerad med två bilder på varje "sida". Jag har två hästar. Jag undrar om ni skulle vilja göra en sån till mig med namnet och två bilder så där som ni har? Om ni vill det skulle jag kunna få eran mailadress så jag kan skicka bilderna jag vill ha? Om ni inte förstår mitt "språk" så skriv till mig på min blogg ;) :D Kram Moa

2014-02-24 @ 20:47:42
URL: http://www.moaahlen.horseworld.se
Postat av: moa

En animerad alltså. Glömde skriva det ;)

2014-02-24 @ 20:49:48
URL: http://www.moaahlen.horseworld.se
Postat av: Stockholmsjenna.se - En del utav HorseSpot

Hoppa låga hinder och exempelvis studs där du bara behöver koncentrera dig på din sits. Titta mycket på hoppning på tex. youtube och bli inspirerad och ta efter.

2014-02-24 @ 22:38:58
URL: http://stockholmsjenna.se/
Postat av: Erika Andersson

Vilken fin blogg ni har!

2014-02-25 @ 10:44:07
URL: http://eadressyr.blogg.se
Postat av: Julia & Julia

Kan du lägga ut bilderna från tävlingsgruppen:)

2014-02-26 @ 12:09:02
URL: http://bponnyryttarna.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0