Hoppning igår

Hejsan hoppsan! Igår var det hoppning som stod på schemat. Vi hoppade en serie med först en bom man travade över och sedan över ett litet hinder och ett galoppsprång fram till en oxer, sedan vidare på två galoppsprång fram till en annan oxer och tre galoppsprång till ett räcke. Serien gick kanonbra, Jagge sprang och hoppade utan några större ansträngningar, på slutet låg andra oxern på cirka 110 cm och räcket ut låg runt 115 cm och han hoppade det utan några som helst problem.
Sedan hoppade vi lite svängar på tre småhinder, även det gick bra och kan kunde vänta på småhindren lite lagomt, det är ju bättre att hästen inte tar fart för att hoppa ett litet hinder om man ska svänga snävt bakom hindret. De hindren stod sett så vi avslutade med att hoppa de på en rak linje, alltså man hoppar rakt fast hindren står som om man skulle hoppa dem snett. Även det gick bra.
 
/Stina
 

Kommentarer
Postat av: Wilma & Emma

Vi har just nu dagens blogg där man kan vinna en länk inför våra över 500 unika läsare/dag. Desto fler som deltar, desto fler vinnare utses! Skulle vara superkul om du vart med! Kram! http://ziro.blogg.se/2013/february/dagens-blogg.html, Kram! :)

2013-02-25 @ 20:14:39
URL: http://ziro.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0