Rösta på mig snälla

fototävling tryck här för att komma till tävlingen tryck sen på "rösta" vid min bild. Tack det vore värt så mycket för mig om jag kom bland dom 10 första ;)
Josefine Strömberg
Det här är bilden jag tävlar med :)
/Jossan


Kommentarer
Postat av: Elin

Länken funkade inte för mig :(

2011-09-16 @ 15:39:14
URL: http://elinochasa.blogg.se/
Postat av: I J W T B Y - Hästfotograf Jessica Stene

Hej

Ledsen för sent svar hoppas du inte har hunnit fylla år ännu :(

Jag är inte världsbäst på just nikonobjektiv men hittade två jag tror kan passa, när man fotar hästar och i ridhus så vill man ju kunna zooma ganska mycket och att objektivet ska vara ljuskänsligt så man kan få så mycket ljus som möjligt in i kameran.



först det här som du kan zooma in med långt och komma närmare motivet. det är hyffsat ljuskänsligt,

http://www.fotokungen.com/sigma-70300456-dg-apo-macro-till-nikon-p-1874.aspx?utm_source=pricerunner&utm_medium=cpc&utm_campaign=pricerunner



och den här som du inte kan zooma in riktigt lika mycket men du kan zooma ut det väldigt långt och därför även fota motiv som är nära. det är däremot lite ljuskänsligare än det första objektivet! (objektivet jag använder i ridhus har 200mm zoom så det funkar utmärkt med bara 200)

http://www.fotokungen.com/tamron-af-182003563-di-ii-till-nikon--p-1651.aspx?utm_source=pricerunner&utm_medium=cpc&utm_campaign=pricerunner



jag kollade bara på objektiv i den lägre prisklassen, om du vill ha tips på dyrare objektiv är det bara att hojta. Men jag tycker att båda dom här verkar vara super fina :)

ha det bra!



fin bild förresten :)

2011-09-17 @ 12:26:47
URL: http://IJWTBY.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0